"Lauku sētas" uzvarētājs Aigars atklāj, kā pēc šova bildinājis draudzeni

Baiba Puriņa 3.maijs 2020, 20:23
 
Ekrānuzņēmums/Skaties.lv/Lauku sēta
Noslēgusies ”Lauku sētas” sestā sezona, par kuras uzvarētāju atzīts Aigars Kļavs. Puisis spēlē ne tikai pierādījis sevi kā īstu dzelzs vīru, bet arī izveidojis attiecības ar šova kolēģi Evitu Riekstiņu, šo stāstu veikli noslēpjot gan no spēles dalībnieku, gan filmēšanas grupas acīm. Drīz pēc šova, pagājušajā rudenī viņš Evitu bildinājis, un tas noticis turpat ”Zēģelniekos”, vēsta portāls "Skaties.lv".

Kā sarunā ar Skaties.lv atklāj Aigars, viņš Evitu bildināt izlēmis jau pagājušās vasaras izskaņā. Viņš izlēmis visu darīt pēc senajām tradīcijām un vispirms vērsies pie Evitas vecākiem, lūdzot meitas roku.

”Varbūt vecmodīgi, bet gribēju, kā nākas. Protams, vecāki teica, ka nu tā ir meitas izvēle un tajā nejaucas,” atceras Aigars.

Kamēr Evita vasaras izskaņā atradusies ceļojumā, Aigars saplānojis laivu braucienu, kurā piedalījušies arī ”Lauku sētas” kolēģi. Brauciena galapunkts - ”Zēģelnieku” mājas, kur paredzētas atkalredzēšanās svinības pie saimnieces Anitas. ”Pēc laivu brauciena, piestājot malā saimnieces mājā, es Evitu bildināju, un viņa piekrita. Kad uzzināja lauku sētas dalībnieki un saimniece, visi bija sajūsmā,” atceras Aigars.

Abu kopdzīve esot ne mazāk krāšņa kā attiecības šovā. ”Protams, strīdi ir un sanāk pat rādīt savu raksturu, guļot uz dīvāna, līdz kādam no mums pacietība un raksturs aptrūkstas, un tad nākas salabt,” smejas Aigars.

Abu plānā, protams, arī kāzas, kuru rīkošanu gan nākas atlikt ”Covid-19” krīzes dēļ. ”Vai tās būs ”Lauku sētas” stilā, nemāku pateikt. Tāpat kā par laiku vēl nav skaidrs. Vēlamies tās skaistas, un tas prasa lielas finanses, kā arī jau laikus jārezervē vieta,” spriež Aigars.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:38

Jaunākās diskusijas