Daneviča atbild par attiecībām ar Kaimiņu un politiku

tautaruna.lv 3.maijs 2020, 11:00
 
Romāns Kokšarovs/F64
Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča raidījumā "Pāļa bazars" atklājusi, ka nopietni apsver domu iesaistīties politikā.

Raidījuma vadītājs Jānis Krīvēns jeb Krivenchy uz sarunu, kuras laikā tiek lietoti arī alkoholiskie dzērieni, šoreiz aicinājis Dailes teātra un daudzu pašmāju filmu un seriālu aktrisi Dārtu Daneviču.

Dārtai atklāti pajautāts par viņas attiecībām ar politiķi Artusu Kaimiņu pēc tam, kad medijos izskanēja ziņas, ka starp viņiem it kā valdot romantiskas attiecības. Dārta apstiprina, ka ar Artusu ir tikusies, taču citu iemeslu dēļ.

"Mēs ar Kaimiņa kungu apspriedām politiskā satura jautājumus par iespējām nākamajās vēlēšanās," atklāj Daneviča. Viņa norāda, ka, iespējams, apsver domu iesaistīties politikā.

Intervijas beigās gan Dārta ir izvairīga un smej, ka "nekad neko nevar zināt". Taču tieši uz jautājumu par personiskām attiecībām ar politiķi Dārta neatbild un norāda, ka nevēlas komentēt savu personisko dzīvi.

Jau vēstīts, ka Dailes teātra aktieris Niklāvs Kurpnieks apliecinājis, ka viņa attiecības ar aktrisi Dārtu Daneviču ir beigušās. Intas Mengišas, Vitas Zvaigznītes materiālā "Artuss Kaimiņš un Dārta Daneviča: vai jauns pāri politikas un teātra aprindās" izdevumā "Kas Jauns" vēstīts, ka aktrise jau kādu laiku ir kopā ar Saeimas deputātu Artusu Kaimiņu un kolēģu lokā šīs attiecības reti kuram ir pārsteigums vai jaunums.

"Es arī baumu līmenī par šīm attiecībām esmu lietas kursā," saka Kurpnieks, uzsverot, ka Dārtas romāns ar Artusu neesot bijis šķiršanās iemesls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:37

Jaunākās diskusijas