Amerikāņu komiķes joks par pašizolāciju pamatīgi nokaitina cilvēkus

Baiba Puriņa 13.aprīlis 2020, 22:00
 
AFP / Scanpix / LETA
Amerikāņu komiķes un televīzijas šova vadītājas Elenas Dedženeresas neveiksmīgais joks par pašizolāciju nokaitinājis daudzus viņas cienītājus, vēsta amerikāņu tabloīds "E!".

62 gadus vecā komiķe, kuras sarunu šovs pandēmijas ierobežojumu dēļ netiek pārraidīts, internetā publicējusi video no viesistabas savā vairāku miljonu dolāru vērtajā savrupmājā Kalifornijā.

"Esot karantīnā esmu sapratusi, kā ir dzīvot cietumā," jokojusi Dedženeresa. "Es jau 10 dienas valkāju vienas un tās pašas drēbes un šeit visi ir homoseksuāli. Man ir jāpacieš joki. Man žēl bērnu, studentu un vecāku, kuriem jāpavada šis laiks mājās. Man ir žēl daudz cilvēku. Daudziem nepieciešams uzmundrinājums un to es vēlos darīt. Gribu izplatīt gaismu tur, kur ir ēna."

Daudzi pauž niknumu, ka Dedženeresa savu dzīvi savrupmājā salīdzinājusi ar cietumu, paužot, ka komiķei vajadzētu "atgriezties realitātē". Arī citi norādījuši, ka paši labprāt šobrīd atrastos tādā "27 miljonus dolāru vērtā cietumā".

Pati komiķe gan uz negatīvajiem komentāriem nav atbildējusi.

Elena Didženeresa ir amerikāņu komiķe un šova "The Ellen DeGeneres Show" vadītāja. Vienu sezonu bija ASV šova "Amerikāņu elks" žūrijas locekle. Viņa ir vadījusi 2007. un 2014. gada Amerikas Kinoakadēmijas balvas "Oskars" pasniegšanas ceremonijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:08

Jaunākās diskusijas