VIDEO: Karantīnas laikā kazas Velsas iedzīvotājiem sagādā ļoti neparastu ainu

tautaruna.lv 13.aprīlis 2020, 21:00
 
Ekrānuzņēmums no YouTube/The Guardian
Velsas iedzīvotājus karantīnas laikā pārsteidzis kazu ganāmpulks, vēsta "The Guardian".

Kazu ganāmpulks pārsteidzis Llandudno pilsētas Ziemeļvelsā iedzīvotājus, brīvi pastaigājoties pa tukšajām ielām. Šobrīd pilsētā ir noteikta karantīna un cilvēki lielākoties nepamet savus mājokļus.

Kašmiras kazas pilsētā ieradušās no Great Orme (kaļķakmens klintis). Kazas brīvi skraidījušas pa pilsētas ielām un mielojušās ar košumkrūmiem un koku zariem pilsētā.

Jau vēstīts, ka Lielbritānijas valdība 23.martā izsludināja trīs nedēļas ilgu ārkārtējo stāvokli, slēdzot visu "nesvarīgo" veikalu darbu un pakalpojumu sniegšanu, kā arī aizliedzot jebkādu pulcēšanos, par kuru tiek uzskatīta arī trīs personu satikšanās.

Valdības padomnieks, Londonas Impērijas koledžas profesors Nīls Fērgusons sestdien sacīja, ka valdība, visticamāk, stingros ierobežojumus koronavīrusa izplatības apturēšanai neatcels līdz maija beigām.

Vēlāk ministrs intervijā raidorganizācijai BBC sacīja, ka vairums cilvēku ievēro vadlīnijas un atstāj savas mājas tikai tāpēc, lai dotos uz veikalu, aptieku un darbu, ja nav iespējams strādāt no mājām. Vienreiz dienā ir arī atļauts pamest mājas, lai pasportotu brīvā dabā. Taču ir sabiedrības daļa, kas šos ierobežojumus neievēro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas