"Tas ir pretīgi!"; Kristīni Deimoni sadusmo bezkontakta ēdiena piegāde

tautaruna.lv 11.aprīlis 2020, 13:11
 
facebook.com
Skropstiņu meistare, divu dēlu mamma Kristīne Deimone ir sašutusi par ēdiena piegādātāju izvēlēto formu – bezkontakta piegādi, raksta "skaties.lv".

Skropstiņu meistare domājusi, ka, vēloties bezkontakta piegādi, tas ir jānorāda - veicot pasūtījumu, kādā no gatava ēdiena piegādes aplikācijām.

Skaistule pasūtījusi ēdienu, aplikācijā nav bijis izvēles veids vai brīdinājums, ka piegāde būs bezkontakta.

”Gaidu, gaidu ēdienu un dzirdu klauvējienu pie durvīm. Skatos cilvēka nav, bet mans gatavais ēdiens stāv nolikts ”poģītī” uz grīdas! Nezinu varbūt jums patīkami, ka jūsu ēdienu noliek uz grīdas ”podjezdā”, man liekas, ka tas ir kā sunim, kuram jāēd no zemes,” dusmojas Kristīne.

Skropstiņu meistare nenoliedz, ka ēdiens bijis iepakojumā, bet tas nemaina faktu, ka gatavā maltīte stāvējusi uz netīras, mikrobu pilnas grīdas.

Kristīne šādu piegādes veidu uzskata par pretīgu un piebilst, ka piegādātājam paveicās, ka viņš bija jau aizgājis, tā viņa ēdienu būtu iemetusi viņam sejā.

”Man tas ir nepieņemami, pretīgi, netīri, antisanitāri. Labāk pamocīšos virtuvē, nekā vēlreiz saņemšu ēdienu uz grīdas,” tā Kristīne.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:00

Jaunākās diskusijas