Modes blogere Anete Ozoliņa velta siltus vārdus mūžībā aizgājušajai mīlulei

tautaruna.lv 11.aprīlis 2020, 17:42
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Jau vēstījām, ka veselības likstas piedzīvojusi modes blogeres un latviešu "jūtūberes" Anetes Ozoliņas uzticamā draudzene suņu meitene Marija. Lai arī mīlule sāka pat justies labāk, Anete atklājusi, ka tagad Marija ir "citos medību laukos".

"Mana vismīļākā. Mana vislabākā. Lai Tev salds un mierīgs mūžīgais miedziņš.

Es zinu, ka nekur nepazūdi, būsi tepat blakus un kādreiz atkal skriesim kopā pa mežiem un ezeriem, tramdot vāveres un putnus, smejoties un muļķojoties kā kādreiz.

Paldies, ka biji ar mani visus šos gadus, kopš 22.11.11., kad man bija tas prieks un gods kļūt par Tavu saimnieci. Kā mana māsa sen atpakaļ teica - 11 ir sargeņģeļa skaitlis, un tu man tāda biji visus manus 20.tos gadus. Paldies, Marija! Mīlu Tevi bezgalīgi!!!" vēstīja Anetes 6. aprīļa ieraksts.

View this post on Instagram

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

Komentāros sekotāju izteikuši blogerei līdzjūtību. Daudzi atzīst, ka zina, kādas ir sāpes zaudējot šādu uzticamu draugu.

"Grūti redzēt, cik sunītis ir vārgs, kad jāpalīdz piecelties, jānes augšā un lejā pa trepēm un jābaro ar visgardāko no gardā, lai ēstu," 17. martā ar saviem pārdzīvojumiem dalījās modes blogere. Lai arī 20. martā Anete atklāja, ka mīlule jūtas labāk, diemžēl Marija neizķepurojās.

Iepriekš vēstījām, ka Anete pērn drosmīgi sāka runāt par piedzīvoto vardarbību attiecībās, kas bija jaunās sievietes pirmā un lielā mīlestība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas