Agneses Zeltiņas meita dalās ar neparastās bānānmaizes recepti

Viktorija Gabrjuna 11.aprīlis 2020, 15:46
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija foto vietnē Instagram dalās ar gardas banānmaizes recepti.

Marija raksta, ka recepte noderēs tiem, kam mājās aizķērušies banāni, kas ir steidzami jāapēd.

"Pēdējā laikā esmu iegājusi patstāvīgā ēst gatavošanas un trauku novākšanas režīmā-mammas sapratīs! Tādēļ Jūsu uzmanībai piedāvāju jaunu recepti, ja arī Jums ir aizķērušies banāni, kuri steidzami jāapēd!" raksta Marija.

Marijas Jansones banānmaizes recepte.

340g milti (es izmantoju rīsu)
1tk cepamais pulveris
1/2tk kanēlis
1/2tk ingvers
110g sviests (atlaidināts)
4 banāni + 1 vai 2 dekoram
170g brūnais cukurs
5g vaniļas cukurs
2 olas
90 g jogurts (man bija sojas)
Sauja roziņu (var arī vairāk)
Sauja sakapātu, lobītu lazdu riekstu

Sviestu puto kopā ar cukuru, līdz tas kļuvis gaišāks un palielinājies apjomā
Pamazām sviestam kuļoties pievieno olas, saspaidītus banānus un jogurtu
Sajauc visas sausās sastāvdaļas un uzmanīgi iemaisi sviesta masā līdz izzuduši kunkulīši
Pievieno riekstus un rozīnes, samaisi
Maizes formu ietauko un izkaisi ar miltiem, lej iekšā mīklu
Dekorē ar banānu pusītēm un riekstiem
Liec cepties 180 grādos uzkarsētā krāsnī ~ 45-60 min
Gatavo maizi ņem arā no formas tikai tad, kad tā pilnībā atdzisusi
Pasniedz ar riekstu sviestu - lai labi garšo!

View this post on Instagram

A post shared by Marija Jansone (@marija_jansone) on

Jāpiebilst, ka iepriekš tika vēstīts, ka Marija sniedza vērtīgu padomu, kā pievērsties veselīgam dzīvesveidam.

"Savukārt apzināta ēšana ir apzinātībā balstīta pieeja noturīgu, veselīgu ēšanas paradumu veidošanai. Visu nedēļu centos ievērot arī to un ziniet ko?! Roka vairs nestiepjas pēc spaghetti bolognese. Ceru, ka spēšu pilnībā atteikties no ēdiena,kas nedod man spēku un enerģiju. To arī novēlu Jums!" pauda Marija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:32

Jaunākās diskusijas