Anna Rozīte pārsteidz ar vizuālajām pārmaiņām

tautaruna.lv 23.marts 2020, 21:30
 
Edmunds Brencis/F64 Photo Agency
TV raidījumu un pasākumu vadītāja Anna Rozīte šajā pavasarī ļāvusies vizuālajām pārmaiņām.

Kā liecina daiļavas publicētais foto sociālajā tīklā instagram, tad nu viņas matu cirtas kļuvušas krietni īsākas.Pie skaistā kadra viņa arī dalījusies ar savām pārdomām par to, kas šobrīd notiek Latvijā un pasaulē.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite) on

"Vairākas dienas pavadīju mājās vispār nekur neizejot, meita dzīvojas laukos un es varēju netraucēti mācīties. Šodien izgāju ārā, dabā.. svaigs gaiss, saule," raksta Anna.

"Un tad iedomājos, cik pašsaprotami mēs uztveram to, kas mums ir dots ikdienā! Ģimeni, veselību, dažādas iespējas.. arī brīvību doties ārā un ķert šo skaisto pavasara sajūtu! Kas to, lai zina, kā būs tālāk!? Iespējams, ka arī mums, kā citās valstīs, būs īsta mājas karantīna pilnīgi visiem! Cerams, ka nē! Bet šo varbūtību apzinoties, jo īpaši šodien novērtēju to, ka man ir iespēja elpot svaigu gaisu, būt pie dabas, uzlādēties un iedvesmoties no tās!'

Viņa arī uzskata, ka šis ir īpašs laiks. "To parasti apzināmies tikai, kad tas tiek atņemts! Šis ir brīdis aizdomāties par pašu būtiskāko, kas mums patiesi ir nepieciešams, atmetot visu lieko, bez kā varam iztikt! Šī ir lieliska iespēja iepazīt sevi labāk un pamanīt kādā pasaulē šobrīd dzīvojam! Lai mierpilns un vērtīgs laiks katram no mums! Saudzēsim sevi un apkārtējos," novēl Anna.

Jau vēstīts, ka šajā pavasarī Anna Rozīte saviem sekotājiem piedāvā arī jaunu raidījumu, kas skatāms platformā youtube.com. To vari noskatīties šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:58

Jaunākās diskusijas