Koronavīrusa dēļ aktrise Lelde Dreimane "iestrēgusi" Taizemē

Viktorija Gabrjuna 23.marts 2020, 14:30
 
Edmunds Brencis/ F64
Aktrise Lelde Dreimane sociālajos tīklos paziņojusi, ka patlaban atrodas Taizemē un gaida, tiks atvērtas Latvijas robežas.
Lelde raksta, lai gan viņa atrodas svešā valstī, uztraukumam par viņu nav pamata.

"Taizemē ir aptuveni 67 000 000 iedzīvotāju.
Saslimšana ar Covid-19 fiksēta 368 cilvēkiem. Procents ir minimāls, tādēļ nesatraucieties par mani! Man ir respirators un es dienas laikā vismaz 30 reizes mazgāju rokas un ar antibakteriālo līdzekli tās apstrādāju non-stop!
Jā, esmu šet iestrēgusi. Bet tā nebija mana izvēle, kad es izbraucu no Latvijas, nebija ne miņas no karantīnas. Gaidu, kad Latvija atvērs robežu, lai varētu atgriezties mājās, nodošu analīzes, ja vajadzēs, arī asins analīzes un 2 nedēļas pašizolēšos. Pagaidām dzīvojos šeit un domās esmu ar jums," vēršas Lelde pie saviem sekotājiem Latvijā.

Tikmēr komentāros cilvēkiem ir dažādi viedokļi. Daļa pauž Leldei, ka gaida viņu atpakaļ, daļa pauž savas pārdomas par ceļotājiem, kas, zinot par pandēmiju pasaulē, tomēr izvēlas doties uz ārzemēm (protams, kad to varēja izdarīt pirms robežu slēgšanas).

"Formāli nebija, bet neformāli viss bija saprotams. Katram pašam jāizdara secinājumi nevis jāgaida, ka kāds viņam no pateiks priekšā. Un vēl - lielāka iespēja ir saslimt braucot uz mājām," teikts kādā komentārā.

View this post on Instagram

A post shared by Lelde Dreimane (@leldedreimane) on

Japiebilst, ka iepriekš Latvijas Ārlietu ministrija brīdināja, ka, vairākām Eiropas valstīm slēdzot savas robežas, arī iedzīvotāji, kuriem jāšķērso šīs valstis, var saskarties ar nopietniem pārvietošanās ierobežojumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:30

Jaunākās diskusijas