Žurnālistam Kārlim Streipam bijis kontakts ar cilvēku, kuram atklāts Covid-19

Lelde Veinberga 22.marts 2020, 20:09
 
Egons Ansbergs/F64 Photo Agency
Žurnālists un TV raidījumu vadītājs Kārlis Streips ar sociālo tīklu starpniecību atklājis, ka turpmākās dienas pavadīs pašizolācijā, jo viņam bijis kontakts ar cilvēku, kurš saslimis ar jauno koronavīrusu Covid-19.

"Nemūžam nebūtu domājis, ka tā varētu notikt, bet šodien piezvanīja SKPC, lai pateiktu, ka pagājušajā nedēļā man bija kontakts ar kādu, kas ir reģistrēts ar Covid-19 vīrusu, un tāpēc vismaz šonedēļ raidījumā "Vēlais ar Streipu" būs atkārtojumi.

Zinu, kas bija kontakts, ne rokas spiedām, ne tuvu bijām, tāpēc maz ticams, ka notika kaut kāda pārnese, bet drošs paliek nedrošs," raksta žurnālists.

Jau vēstīts, ka sestdien inficēšanos ar Covid-19 atklāja Saeimas deputātam Artusam Kaimiņam.

Koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 Latvijā sestdien apstiprināta vēl 15 cilvēkiem, tādējādi kopumā saslimušo skaits sasniedzis 139, ziņo Slimību profilakses un kontroles centrs.

Aizvadītājā diennaktī veikts 681 izmeklējums personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, savukārt līdz šim Latvijā kopumā veikti 5127 šādi izmeklējumi.

Jaunā koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 Latvijā konstatēta iedzīvotājiem 30 pašvaldībās, liecina Slimību profilakses un kontroles centra informācija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas