Virsnīte par ārkārtējo situāciju valstī: Esmu sev apsolījusi, ka pielāgošos

tautaruna.lv 22.marts 2020, 20:41
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Kristīne Virsnīte
Žurnāliste un televīzijas raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte sociālajā vietnē Instagram dalās pārdomās ar pašreizējo situāciju valstī un atklāj, kā pārdzīvojusi

"Toreiz 2008. gada krīzē mums atņēma visu, ar visu es to arī domāju - visu! Es nesaprotu, kā mēs savilkām galus, lai samaksātu rēķinus un paēstu, tam visam klāt mums toreiz piedzima bērns. Pirmais bērns. Toreiz mūs notrieca no kājām, kā vīrs saka - izsmērēja gar sienu pārnestā nozīmē, jo par laimi nekas reāli neapdraudēja fizisko veselību, emocionālo gan. Toreiz mēs tikām no tā visa laukā, lēni, taču kaut kā tikām un tas dod cerību," atklāta ir Virsnīte.

"Iespējams šis būs nepopulāri - taču es priecājos par katru, kurš pāriet uz interneta biznesu, es priecājos, jo cilvēki pārorientējas, pielāgojas, meklē risinājumus. Kāds saka - par daudz jogas nodarbību internetā, par daudz interneta veikalu, es saku - dariet, jo ieplest rokas un pazaudēt visu būs iespēja jebkurā brīdī. Esmu sev apsolījusi, ka pielāgošos un neļaušu sev iestāstīt, ka darīt nevajag. Ja tevi kritizē par to, ka tu dari, tu, lūdzu, dari tik un tā! Es saprotu, ka mēs kopā, taču patiesībā ar savām sajūtām būs jātiek galā pašam," iedvesmo Kristīne.
View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Komentāros Kristīnes viedokli atbalsta arī televīzijas raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Rūta Dvinska: "Pievienojos. Pārmetumi tiem, kuri cenšas rast risinājumu, šķiet pilnīgi lieki! Un, ja arī kāds tieši šajā brīdī plaukst un zeļ, nu bet malacis! Tā arī jāmāk!"

Jau vēstīts, ka līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību. Lai pasargātu līdzcilvēkus, izvērsta akcija #paliecmājās, kas iedrošina cilvēkus pašizolēties, īpaši, ja tie nesen atgriezušies no ārvalstīm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:17

Jaunākās diskusijas