Taizemē uz mēnesi "iestrēdzis" pazīstamais fitnesa treneris Pēteris Rumpis

Lelde Veinberga 22.marts 2020, 18:42
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Fitnesa treneris Pēteris Rumpis kopā ar draudzeni Elīnu, saistībā ar ierobežojumiem ieceļot Latvijā un daudzās citās valstīs jaunā koronavīrusa Covid-19 dēļ, "iestrēguši" Taizeme un atvaļinājums saulainajā zemē pagarinājies par mēnesi, noskaidrojis portāls skaties.lv.

”Izskatās, ka paliksim Taizemē mēnesi ilgāk, nekā plānots. 25. martā mums paredzēts reiss mājup, bet izskatās, ka nebūs,” sarunā ar portālu no Taizemes ziņo Rumpis, kurš uz Taizemi devas 8. martā.

Izrādās Taizemē šobrīd atrodas diezgan daudz latviešu tūristu, visi saglabā mieru, seko informācijai un cer, ka viss sakārtosies, norādā fitnesa treneris.

”Izskatās, ka mēs paliksim kādu laiku te, paši par savu naudu. Nav jau ļoti dārgi, bet apdrošinātāji neko nesedz. Domāju, ka, ja atcels reisu, izmaksās kompensāciju. Bet grūti pateikt, jo te viss mainās pa dienām - tad var lidot, tad nevar,” stāsta treneris. "Es varu strādāt attālināti, izmantojot līdzi paņemto datoru. Un, galu galā, arī Latvijā lielākā daļa sporta klubu jau ir slēgti un uzņēmumi nestrādā. Šeit ir situācija daudz mierīgāka un patīkamāka nekā Latvijā."

Jau ziņots, laii atgrieztos mājās, jāsazinās Ārlietu ministrijas Konsulāro dienestu, kurš sniegs tālākas instrukcijas.

View this post on Instagram

A post shared by ONLINE COACHING � (@peterisrumpis) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:34

Jaunākās diskusijas