Dināra Rudāne atklāj pašizolācijas gaišās puses

Baiba Puriņa 22.marts 2020, 19:22
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātāja Dināra Rudāne neslēpj, ka pašizolācija ārkārtējās situācijas dēļ, samazinot sabiedriskās un darba aktivitātes, ļāvusi viņai beidzot "apstāties".

Sociālajā vietnē Instagram Dināra raksta, ka atklājusi, ka par spīti ārkārtējai situācijai valstī, šobrīd viņa izbauda tādu kā "apstāšanās" laiku.

"Tuvākā laika galvenais notikums- izbraukt no mājām līdz veikalam un atpakaļ. Nezinu kā Jums, bet man šis ‘apstāšanās’ laiks beidzot ļauj padomāt par to kur tad īsti skrienu... Beidzot varu vairāk redzēt nu ļoooti ātri augošu meitiņu, biežāk apskaut vīru, ciemoties pie vecākiem, noskatīties kādas filmas sākumu un aizmigt," raksta Dināra.

Viņa norāda, ka lai gan neviena galējība nav laba, visur iespējams saredzēt kaut ko pozitīvo. "Sargiet sevi, ja Jums iesaka palikt mājās, izmantojiet to laiku lai darītu ko labu sev un citiem," pozitīva ir dziedātāja.

View this post on Instagram

A post shared by Dinara Rudan (@dinara_rudan) on

Kā iepriekš vēstīts, nesen dziedātāja sajūsmināja savus sekotājus ar pašas radītu gleznu. Rudāne mēdz nodoties zīmēšanai - ar košām krāsām viņa rada pasakainus tēlus. Zīmēt brīvajā laikā Dināra sāka jau skolas gados.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:40

Jaunākās diskusijas