Vieglatlētei Laurai Ikauniecei veikta ceļa operācija

Baiba Puriņa 15.marts 2020, 21:00
 
Romāns Kokšarovs/F64
Latvijas vieglatlēte Laura Ikauniece sociālajā vietnē Instagram publicējusi ierakstu, kurā atklāj, ka nesen viņai veikta ceļa operācija.

Laura publicējusi attēlu, kurā redzama balstāmies uz kruķiem.

"Esot profesionālai atlētei, vienmēr ir jāatrod balanss starp veselību un savu rezultātu uzlabošanu. Šī iemesla dēļ nolēmu operēt celi. Operācija noritēja veiksmīgi. Šobrīd tā ir palēlinājusi manu ceļu uz Tokijas Olimpiskajām spēlēm, bet esmu cīnītāja," raksta Laura.

Viņa norāda, ka cenšas saglabāt pozitīvismu un skatoties uz "lielo bildi", šī operācija viņai palīdzēs turpināt iesākto un būt labākai atlētei. "Šobrīd ceru uz drīzu atveseļošanos un pēc iespējas ātrāk atgriezties," pozitīva ir Laura.

Nobeigumā viņa piebilst, ka ir lepna par saviem panākumiem un sapņiem, kas palīdz viņai koncentrēties un uzturēt pozitīvu garu.

Komentāros cilvēki vēl sportistei drīzu atveseļošanos.

View this post on Instagram

A post shared by Laura Ikauniece (@laura_ikauniece) on

Laura Ikauniece ir latviešu vieglatlēte, startē daudzcīņas sacensībās, Latvijas rekordiste septiņcīņā un pieccīņā. Kopš 2010. gada ir Latvijas Olimpiskās vienības sastāvā. 2012. gada Eiropas čempionātā Laura Ikauniece izcīnīja sudraba medaļu septiņcīņā, 2015. gada pasaules čempionātā — bronzas medaļu. 2016. gada vasaras olimpiskajās spēlēs izcīnījusi 4. vietu.

Ir atzīta par 2013., 2015. un 2017. gada Latvijas labāko vieglatlētu un par gada labāko sportisti Latvijā 2015. un 2016. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas