FOTO: Princis Viljams un Keita Midltone pārsteidz ar idillisku kadru

Baiba Puriņa 7.marts 2020, 16:46
 
PA/Scanpix/LETA
Nav noslēpums, ka Lielbritānijas karaļnama pāri parasti publiski nav naski uz savstarpēju jūtu izrādīšanu. Turklāt to nosaka arī viens no daudzajiem karaliskās ģimenes noteikumiem. Tomēr princis Viljams un Keita Midltone savas vizītes laikā Īrijā pamanījušies publicēt kadru, kurā abi redzama atbrīvoti un apkampušies.

Līdz šim savas emocijas un savstarpēju pieķeršanos publiski mēdza izrādīt princis Harijs un Megana Mārkla. Viljams un Keita vienmēr bijuši ieturēti un tikai reti ļāvuši fotokamerām notvert pāri brīvākā atmosfērā.

Šoreiz Kembridžas hercogi paši savā Instagram kontā publicējuši attēlu, kurā redzami viens otram blakus apķērušies un pozējot uz idilliskas Īrijas dabas ainavas fona.

Komentārā pāris pateicas īriem un blakus savam attēlam publicējuši arī ar roku rakstītu un zīmētu zīmīšu kolāžu, ko saņēmuši Īrijā.

View this post on Instagram

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kā zināms, pāris tikko bija devies vizītē uz Īriju, kur apmeklēja vairākas valsts pilsētas, Dublinu ieskaitot. Viljams un Keita vizītes laikā tikās ar dažādām organizācijām, kā arī vecākiem un jauniešiem, lai stiprinātu kulturālo saikni starp Lielbritāniju un Īriju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas