Markus Riva dalās ar padomiem, kā apsveikt sievietes 8. martā

tautaruna.lv 7.marts 2020, 21:22
 
Vladislavs Proškins/F64
Jau rīt dāmas saņems ziedus un dāvanas Sieviešu dienā. Populārais dziedātājs Markus Riva uzskata, ka Sieviešu dienu vajag svinēt, un šajā sakarā viņš sagatavojis īpašu špikeri, kas noderēs ikvienam, kurš vēlas iepriecināt kādu sev mīļu sievieti 8. martā, raksta portāls "Skaties.lv".

Markus Riva zinot, ko vēlas sievietes un uzskata, ka svētkus var un vajag svinēt, jo prieka un uzmanības sievietēm par daudz būt nevar.

”Sieviešu diena iezīmē arī pavasara atnākšanu, un tās svinēšana ir lielisks veids, kā to iesākt! Lai cik kādam tas šķistu neaktuāli, ir forši šajā dienā redzēt tik daudz vīriešu ar ziediem rokās - tas ir mazs, foršs atgādinājums kādu iepriecināt,” portālam Skaties.lv uzsver Markus Riva.

Markus izstrādājis nelielu špikeri ar vēl pāris foršām idejām, kā atzīmēt šo dienu.”Pamosties agrāk, izlavies no mājas un modini viņu ar hiacinšu smaržu, negaidīti ierodies pie mammas ar eklēriem, aizsūti ziedus bijušajai kolēģei uz darbu vai pārsteidz steidzīgu svešinieci uz ielas ar glāzi svaigi spiestas sulas - prieks būs ikvienai no viņām. Šajā dienā, tāpat kā visās citās, vislabākais, ko otram var sniegt, ir uzmanība. Uzdāvini SPA vai pirts rituālu jūsu mīļajai auklītei vai krustmātei, aizved mīļoto uz viņas iecienīto restorānu, vai vēl labāk - saki, ka šovakar bērnus pieskatīsi tu, bet viņa lai iet izklaidēties ar draudzenēm!” stāsta Riva.

"Idienā paiet tādā steigā, ka nereti nedēļas beigās attopamies, ka neesam tā pa īstam aprunājušies ar ģimenes locekļiem, kur nu vēl draugiem vai paziņām. Šogad 8.marts iekrīt nedēļas nogalē, lēnām mostas daba - ir īstais laiks pavadīt laiku kopā, izbraukt ārpus pilsētas, apmeklēt kādu vēl neiepazītu vietu. Ja nepatīk klišejas, šeit gluži labi varēs iztikt arī bez tulpēm un konfekšu kastēm,” iesaka Riva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:37

Jaunākās diskusijas