Atklāti baisi fakti par Maikla Džeksona autopsiju

Baiba Puriņa 7.marts 2020, 11:00
 
Reuters / Scanpix /LETA
Nav noslēpums, ka Maikls Džeksons bija daudziem noslēpumiem apvīta personība un arī viņa nāve joprojām liek uzdot jautājumus. Taču tapuši zināmi fakti par mūziķa autopsiju, vēsta "Mirror".

Kā atklāj medijs, autopsijas laikā mūziķa ķermeni bija pamatīgi ietekmējušas operācijas, recepšu medikamenti un acīmredzamas pazīmes par anoreksiju.

Autopsijas rezultātots norādīts, ka tobrīd 50 gadus vecais Džeksons esot pārticis no vienas niecīgas maltītes dienā un viņa vēderā atrastas tikai daļēji izšķīdušas tabletes. Dziedātāja gurni un pleci bija klāti ar brūcēm, kas, visticamāk, veidojušās no pretsāpju zāļu injekcijām.

Tāpat konstatēts, ka dziedātājam ir ietetovēta gan lūpu, gan uzacu krāsa. Džeksona pieres augšdaļa bija ietetovēta melnā krāsā, lai tā saplūstu ar viņa matu līniju. Satraucoši, ka Džeksona mati bijuši parūka, kas ar līmi pielīmēta pie viņa galvas. Tiek uzskatīts, ka dziedātājs parūku sācis nēsāt 1984. gadā pēc tam, kad "Pepsi" reklāmas filmēšanas laikā viņam aizdegušies mati, radot mūziķim otrās un trešās pakāpes apdegumus. Viņa brālis Tito esot norādījis, ka Maikls sācis lietot pretsāpju zāles pēc šī negadījuma, taču vēlāk tas izvērties par atkarību.

Uz Maikla ceļgaliem un apakšstilbiem atrasti sasitumi un uz viņa muguras bijuši griezumi, kas liecinājuši par nesenu kritienu. Mūziķa ķermeni klājuši gaišas un tumšas ādas laukumi, kas apliecina, ka viņš tiešām cietis no vitiligo slimības, kas ietekmē ādas pigmentāciju.

Nav noslēpums, ka daudzu šo pazīmju pēdas veidojušas no dziedātāja aizraušanās ar plastiskajām operācijām.

Maikls Džeksons mira 2009. gada 25. jūnijā Losandželosā, Kalifornijas štatā, ASV. Viņš bija amerikāņu mūziķis, izklaides industrijas darbonis, uzņēmējs un popkultūras ikona. Džeksons reģistrēts Ginesa rekordu grāmatā kā visu laiku veiksmīgākais izklaides biznesa darbonis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:19

Jaunākās diskusijas