VIDEO: Rīgā nofilmē iespaidīgu policijas pakaļdzīšanos

Viktorija Gabrjuna 7.marts 2020, 11:57
 
Ekrānšāviņš no video
Šonedēļ Pļavniekos patrulējošo policistu skatus ar pāris aizdomīgiem manevriem piesaistījis kāds gados jauns “BMW” vadītājs, tādēļ likumsargi nolēmuši ielūkoties viņiem pieejamajās datubāzes, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pārbaudot informāciju, atklājies, ka automašīnai nav civiltiesiskās apdrošināšanas, tādējādi pieņemts lēmums par transportlīdzekļa apturēšanu.

Taču neatkarīgi no šķietami ikdienišķās situācijas šā vakara stāsts drīz vien izvērties pavisam citādāk, nekā gaidīts.

Automašīna paātrināja ātrumu un sāka virzīties Dienvidu tilta virzienā. Policisti vairākas reizes aicināja šoferi apturēt automašīnu. Vienlaikus policisti pa skaļruni brīdināja gājējus nešķērsot brauktuvi, jo “BMW” automašīna neievēroja luksofora sarkanās gaismas signālu.

Neatkarīgi no visai straujā brauciena apkārtējiem izdevies veiksmīgi izvairīties no zemu lidojošā “BMW”. Nonākot Krasta ielā, bēdzējs attīstījis vēl lielāku ātrumu, taču šeit policistiem paveicies, jo satiksme bijusi pārāk intensīva, lai “BMW” izdotos atrauties.

Spītējot pāris nervus kutinošiem mirkļiem, policistiem tomēr izdevies noturēties turpat aiz bēgošā auto, un viņu spēkratā uzstādītā kamera piefiksējusi, kā tad negaidīti beidzies šis brauciens - “BMW” šoferis pēdējā brīdī sapratis, ka ar aptuveni 100 kilometriem stundā nespēs izbraukt 90 grādu pagriezienu un nolēmis turpināt ceļu pa apstādījumiem, taču jau pavisam drīz sastapies ar negaidītu šķērsli. Sekojis lēciens un auto pazaudējis bamperu, kā arī vienu no riteņiem.

Apturot transportlīdzekli, abas tajā esošās personas - jaunieši - mēģināja bēgt. Patruļdienesta darbiniekiem izdevās jauniešus apturēt, izmantojot spēku un speclīdzekļus. Ņemot vērā, ka tika izrādīta pretošanās, personām uzlikti roku dzelži, abi ievietoti policijas automašīnā.

Drīz vien atklājies, ka 2001. gadā dzimušais jauneklis pie stūres bija sēdies, par spīti tam, ka viņam nemaz nav autovadītāja apliecības, turklāt policistiem radušās aizdomas, ka viņš varētu būt lietojis kādas apreibinošas vielas. Tāpat autosalonā atrasti vairāki maisiņi, kuros, visticamāk, atradušās kādas aizliegtas vielas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas