VIDEO: Sieviete no iepazīšanās sludinājuma pamatīgi piekrāpj vīrieti Vidzemē

Viktorija Gabrjuna 7.marts 2020, 13:25
 
Ekrānšāviņš no video
Iepazīšanās ar sludinājumu palīdzību kādam vīrietim Vidzemē beigusies ļoti nepatīkami. Romantiskās attiecības izgaisušas līdz ar mantām vairāku tūkstošu eiro vērtībā, ko piesavinājusies jaunā draudzene, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Kādu dienu Andris no Kocēniem sēdēja pie ieslēgta televizora un klausījās savu iemīļoto “Latvijas šlāgerkanālu”, līdz ieraudzīja intriģējošu tekstu sludinājumu sadaļā. Sieviete vārdā Evita norādīja savu telefona numuru un izteica vēlmi iepazīties ar brīvu vīrieti. Ieinteresēts Andris dāmai piezvanīja.

Nepagāja ilgs brīdis, līdz vīrietis aicināja Evitu pie sevis paciemoties.

Ciemošanās turpinājās vēl trīs dienas, un Andris atzīst, ka sieviete viņam patiešām iepatikusies, līdz brīdim, kad viss nogāja gaužām greizi. Brīdi pirms aizbraukšanas Evita sāka uzvesties dīvaini.

“Trešajā dienā pārvērtās galīgi,citādāka palika. Pie manis vairs klāt nenāca, pirmajā vakarā pa klēpi vien dzīvojās, “murrāja”. Mīlīga bija, gāja prom tāda aizdomīga. Domāju, - jāpaskatās, man jakas kabatā bija nauda. Naudas nav,” stāsta Andris.

Vīrietis uzgāja augšā pārbaudīt arī meitas dzīvokli, kur skapīšos stāvēja vērtīgas rotaslietas. Visas mantas teju 5000 eiro vērtībā bija izgaisušas. Vīrietis sazinājās ar policiju, kas uzsāka meklēšanu.

Policijai izdevies sievieti atrast. Daļu no nozagtajām mantām ir izdevies atgūt, pateicoties policijas ātrajai reakcijai un kādai vērīgai autoostas darbiniecei. Kā izrādījās, dispečere atcerējās, kurā autobusā zagle iesēdusies, un policistiem izdevās apturēt sabiedrisko transportu, lai to pārmeklētu.

Izrādās, Evita ir rūdīta zagle. Jau gadiem ilgi sieviete maldina pretējā dzimuma pārstāvjus, viņus pavedinot un pēc tam izkrāpjot naudu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas