VIDEO: Jauni fakti par konfliktu, kurā tēvs piekāva veloaktīvistu

Baiba Puriņa 7.marts 2020, 12:42
 
Ekrānuzņēmums no video/'Bez Tabu
Atklājas jaunas detaļas par konfliktu Kurzemē, kur 10 gadus veca mortociklista, kurš izbraukāja kāpas, tēvs uzbruka veloaktīvistam. Kautiņu redzējuši arī abu vīriešu bērni, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Pūres iedzīvotāja Oļega sirdslieta ir riteņbraukšana un viņš kopā ar bērniem devies braucienā ar velosipēdiem. Liels bijis pārsteigums, ieraugot pavisam mazu puisēnu uz motocikla - vienu, vecāki apkārt neesot bijuši, un puika traucies ar transportlīdzekli pa aizsargājamo teritoriju.

Oļegs stāsta, ka situācija notikusi Klapkalnciemā. Puika traucies iespaidīgā ātrumā, vīrietis nolēmis, ka situācija jāmēģina atrisināt, uzmeklējot viņa vecākus un brīdinot par sekām šādām izklaidēm. Kopā ar bērniem gājuši māju virzienā. Pa ceļam satikuši sievieti, kas teikusi, ka puiku nepazīst. Pēkšņi noticis negaidītais - kāds vīrietis no priekšā esošās mājas sācis skriet, kliedzot: “Vācies ārā!” Oļegs knapi sācis stāstīt, kāpēc ir ieradies, kad no bērna tēva puses sekojis sitiens.

"Blieziens bija baigais. Es domāju, ka viņš man sita ar galvu, bet es to neatceros. Visa galva bija asinīs," stāsta Oļegs. “Mani visvairāk šokē tas mazais bērns. Un, protams, es pārdzīvoju par saviem bērniem. Viņš man mauca tā, ka asinis lija, es domāju, ka viņa puika to redzēja. Un arī mani bērni to redzēja,” stāsta Oļegs. Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas pārstāve nenoliedz, ka redzētais var iespaidot bērnu psihi. Tāpat izmainīt sajūtu kopumā par drošību šajā pasaulē.

Situācija norisinājusies pie privātmājas Engures pagastā, Lāčupītes ceļa pašā galā. Dienā, kad “Bez Tabu” ierodas pie privātmājas, kur noticis konflikts, nevienu nesastopam. Lai vai kā, situācija nonākusi arī Valsts policijas redzeslokā un uzsākta izmeklēšana.


Valsts policijas Tukuma iecirkņa priekšnieks Janeks Bahs norāda: "Lietvedības ietvaros tiks izvērtēti notikuma apstākļi - transportlīdzekļa vadīšana, vardarbība, iespējams, bērnu klātbūtnē un pašu miesas bojājumu nodarīšana."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:58

Jaunākās diskusijas