Jenny May pārsteidz ar formu četrus mēnešus pēc dzemdībām

Viktorija Gabrjuna 15.februāris 2020, 12:08
 
F64
Jenny May jeb Maijas Stuģes meitiņai Stellai ir vien četri mēneši, taču dziedātāja jau ir lieliskā formā, raksta "skaties.lv".

Pati māksliniece neslēpj - pēc otrās atvasītes piedzimšanas ar formas atgūšanu neveicas tik raiti kā pēc pirmā bērniņa, taču māksliniece nesēž rokas klēpī salikusi un strādā kā pie formas atgūšanas, tā kaļ jaunas muzikālas ieceres.

‘’Ja tu man prasītu, vai mans svars ir tāds pats kā pirms bērniņa piedzimšanas, nē - man ir vairāk. Pēc pirmā bērniņa tas neprasīja nekādu piepūli - uzreiz jau biju formā. Ja pēc pirmā bērna piedzimšanas jau pēc trim dienām varēju defilēt, pēc otrā jau ir vairāk jāpastrādā,’’ neslēpj Maija.

Šajā nolūkā mēnesi pēc meitiņas piedzimšanas viņa sākusi apmeklēt svaru zāli, diētas gan nekādas, protams, neieturot. Jā, pati jūtot - joprojām vaidziņi lielāki, vēderiņš. ‘’Ir ko vēl pastrādāt,’’ tā Maija, kura apņēmusies aktīvi sportot, lai drīz atkal būtu savā perfektajā formā.

View this post on Instagram

A post shared by Jenny May (@jennymayreal) on

Jenny May ir latviešu poproka mūziķe.

2005. gada 21. janvārī ierakstu kompānija Aktiv Music Latvijā izdeva Jenny May debijas solo albumu Purple Skies And Yellow Flowers. Ar dziesmu "I'm Alone" Jenny May piedalījās 2006. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas atlasē un ieguva 3. vietu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:56

Jaunākās diskusijas