Kuras horoskopa zīmes pelna visvairāk naudas

Baiba Puriņa 15.februāris 2020, 10:11
 
Romāns Kokšarovs/F64
Dažām horoskopa zīmēm ir lemts pelnīt naudu. "Your Tango" sarindojusi horoskopa zīmes, pēc to iespējām būt bagātām, veiksmīgām un pelnīt daudz naudas. Der gan atcerēties, ka rezultātā naudas pelnīšana tomēr ir pašu rokās.

Mežāži ir materiālistiskas būtnes, tāpēc daudz domā par naudu. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji bieži paši uzsāk biznesu un viņi nav jāmudina - Mežāži paši ir ļoti motivēti realizēt savus projektus.

Skorpioni ir ūdens zīme, kas ir dabiski līderi. Viņi ir nedaudz prasīgi, kad aizraujas ar kaut ko, taču tas palīdz Skorpioniem nopelnīt bagātību.

Lai gan Jaunavas nav finansiāli tik veiksmīgas kā Mežāži un Skorpioni, šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem piemīt īpašības, kas tos tuvina bagātībai. Jaunavas ir kritiskas un motivētas izlabot visu, kas viņuprāt ir bojāts, kā arī daudz laika velta sevis izglītošanai.

Zivis ir radošas un "plūst pa straumi". Viņu spēja pieņemt lietas tādas, kādas tā ir un virzīties uz priekšu ir priekšnosacījums veiksmīgiem cilvēkiem. Zivis visveiksmīgākās ir tieši mākslas nozarē.

Vēršiem patīk komforts un ērtības. Līdzīgi kā Mežāži, arī viņi ir zemes zīme, kas mērķtiecīgi virzās uz priekšu, lai nodrošinātu savā dzīvē kvalitatīvu ēdienu un apģērbu. Viņi ir neapstādināmi, kad patiesi tic savai idejai.

Nākamie ir Auni, kuri ir dabiski uzvarētāji. Viņus parasti ir labi pamanāmi un nekad nepadodas pie pirmajām grūtībām.

Ūdensvīriem mēdz būt neprātīgākās idejas, taču viņiem ir skaidri mērķi kā tās piepildīt.

Arī Lauvas ir dabiski līderi, taču viņiem nauda nav lielākais motivators. Lauvām par visu vairāk patīk citu uzmanība.

Dvīņi ir intelektuāļi, kuriem patīk labi pavadīt laiku un apspriest idejas ar citiem, taču viņi nedomā ilgtermiņā un nav gatavi grūtībām, lai idejas realizētu.

Loģiskie Svari nāk klajā ar idejām par naudas pelnīšanu, taču nauda nav viņu motivators. Arī Vēži nav lielas naudas pelnītāji, bet viņiem materiālās vērtības interesē tik lielā mērā, cik tas ietekmē mājas dzīvi. Vēži nereti ir mājsaimnieki un viņiem vēlams atrast partneri, kurš ir vairāk vērsts uz naudas pelnīšanu.

Pēdējie naudas pelnīšanas ziņā ir Strēlnieki, kuri, lai gan ir ļoti enerģiski, nemaz nevēlas būt bagāti. Viņus vairāk interesē pašizaugsme un spēja darīt to, kas viņus interesē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:37

Jaunākās diskusijas