Svarcēlāja Koha izdara ko neparastu un met izaicinājumu citiem

Baiba Puriņa 6.februāris 2020, 18:26
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Latvijas svarcēlāja Rebeka Koha savā Instagram profilā publicējusi video un metusi izaicinājumu saviem soctīklu sekotājiem.

Video Koha redzama veicam neparastu triku- novietojot ūdens pudeli uz rokas pirkstiem, viņa izgriež roku, neapgāžot pudeli.

"Kad esi pārāk nogarlaikojies treniņā un sāc darīt muļķīgas lietas. Man jums visiem ir izcaicinājums. Varbūt tas bija grūti izdarāms tikai man, bet jums visiem ir iespēja to izmēģināt! Kā redzat, pudele ir jānovieto uz rokas pirkstiem un tad roka jāizgriež, neapgāžot pudeli! Viss, " izaicinājumu sekotājiem met Koha.
View this post on Instagram

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on

Žurnāls "Vakara Ziņas" jau vēstījis, ka svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha sociālajos tīklos ir atklājusi, ka viņas slēptais hobijs ir dejošana. "Dejoju jau vairākus gadus. Esmu apmeklējusi arī deju nodarbības. Dejošana ir atpūta no treniņiem. Bērnībā dejoju pat sporta dejas un baletu. Jau vēlāk izmēģināju hiphopu un modernās dejas. Nav jau tā, ka man viss padodas un es lieliski protu dejot. Man pašai vistuvākās ir modernās dejas. Dejošana tagad ir mans vaļasprieks, kas dod pozitīvu enerģiju," pastāstīja Rebeka Koha.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:19

Jaunākās diskusijas