Saimniekšova zvaigzne "saceļ traci" Balvos; nāk klajā ar negaidītu paziņojumu

tautaruna.lv 6.februāris 2020, 15:14
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Televīzijas šova "Saimnieks meklē sievu" viens no spilgtākajiem saimniekiem Gunārs no Balviem paziņojis, ka "aiziet no šovbiznesa".

Ar portāla skaties.lv starpniecību Gunārs vēlas, lai viņa atbalstītāji šo lēmumu respektē. Gunārs ”pārtrauc visas foto sesijas un intervijas” un vēlas pazust no vietējā šovbiznesa.

”Tikko man pie mājas mainīja elektrības stabus, nācās atkal taisīt selfiju sesiju,” neprātīgos slavas apmērus raksturo Gunārs. Viņš uzsver, ka ir priecīgs par pozitīvo sadarbību ar šova veidotājiem, kā arī sūta siltus sveicienus patiesajiem faniem, taču ir dziļi vīlies tajā, cik Balvu rajonā daudz skauģu.

Tāpat portāls ziņo, ka Gunāra izgājiens cauri Balviem ar dāmu radījis īstu ažiotāžu mazpilsētā - ļaudīm atkal vairākas dienas bijis, par ko trīt mēles. ”Pierādīju publikai, ka kādai arī esmu vajadzīgs. Tas bija šovs, bet laikam tā reizēm vajag,” apmierināts par Balvos sacelto traci ir Gunārs.

Jau ziņots, ka šova "Saimnieks meklē sievu" sezonas vecākajam vīram Gunāram no Balviem šovs beidzies ar skandālu. "Mēs ar Annu vienojāmies publiski viens par otru neko sliktu neteikt, taču, redzot, kā Anna par mani izrunājās pēdējā sērijā, es arī neklusēšu! Patiesība ir tāda, ka viņa man sačakarēja visu ceļojumu,’’ par dāmu ar kuru devās šova finālā ceļojumā, paziņoja Gunārs. Kā atklāj saimnieks, viņam Maltas burvību sanācis baudīt lielākoties vienatnē, jo Anna jau no paša sākuma uzvedusies vēsi un naktīs laidusies prom, lai viena pati ballētos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:57

Jaunākās diskusijas