Neticēsi, par ko Ralfs Eilands plānoja kļūt

tautaruna.lv 2.novembris 2019, 12:00
 
Kaspars Krafts/F64
Mūziķis Ralfs Eilands nereti publiski dalās ar atklātu viedokli un stāstiem no savas dzīves. Arī šoreiz atraktīvais dziedātājs atklājis, kādu no saviem talantiem un ko gandrīz realizējis kā karjeru.

Eilands savā Instagram kontā publicējis attēlu, kurā redzams dejojam.

"Ja Tu dejo, tad mums ir pa ceļam. Bija brīdis, kad man šķita, ka es kļūšu par dejotāju, ne dziedātāju. Kad, aptuveni 13 gadu vecumā, dejoju breiku, man šķita, ka tā pasaule ir daudz krāšņāka par jebko, ko man spētu piedāvāt dziesmu izdziedāšana. Pēcāk manas ceļu traumas mani piespieda turpmāk dziedāt, ne profesionāli dejot, un par to es esmu gandarīts, bet... Tu tik uzliec labu mūziku! Es būšu uz deju grīdas!" attēlu komentē Ralfs.

"Cik forši, Ralf, tik maz vīrieši ir gatavi uz izdancināšanu līdz spēku izsīkumam," sajūsmu neslēpj kāda komentētāja.

View this post on Instagram

A post shared by Ralfs Eilands (@ralfseilands) on

Jau vēstīts, ka nesen dziedātājs pārsteidza visus ar attēliem no Francijas, kur Ralfs piedalījies vīnogu novākšanā kādā Burgundijas vīna laukā.

Ralfs Eilands ir latviešu dziedātājs un televīzijas raidījumu vadītājs.

2007. gadā bijis viens no grupas PeR dibinātājiem, ar kuru plašāku ievērību guvuši ar dalību konkursā "Latvijas zelta talanti" 2008. gada novembrī. 2013. gadā grupa uzvarēja Eirovīzijas dziesmu atlasē ar dziesmu "Here We Go". Grupa startēja Eirovīzijas otrajā pusfinālā, tomēr finālam nekvalificējās. 2014. gadā ieguvis pirmo vietu TV3 šovā "Izklausies redzēts".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:21

Jaunākās diskusijas