Atklāts, ko no vīra slēpusi princese Diāna

tautaruna.lv 2.novembris 2019, 3:01
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Lai gan pagājuši jau vairāk nekā 20 gadi kopš traģiskā autoavārijā Parīzē gāja bojā Velsas princese Diāna, joprojām atklātībā nāk arvien jauni fakti par viņas dzīvi. Kā izrādās, tad neilgi pēc laulībām ar princi Čārlzu viņa centusies no vīra uz laiku noslēpt kādu būtisku faktu.
Kā zināms, tad princeses Diānas un prinča Čārlza laulībā dzimuši divi dēli- princis Viljams un princis Harijs. Vecākais no dēliem pasaulē nāca 1982.gada 21.jūnijā, savukār jaunākais- 1984.gada 15.septembrī. Lai gan prinča Viljama nākšana pasaulē ģimenē tika sagaidīta ar lielu sajūsmu, otrās grūtniecības laikā princese Diāna no vīra slēpusi faktu, ka arī otrā atvase būs puisēns, raksta izdevums "Express".

Izrādās, ka princis Čārlzs allaž vēlējies divas atvases, taču ar nosacījumu, ka viena no tām būs meitene. Tiesa, brīdi pēc Harija nākšanas pasaulē viņš bijis manāmi pārsteigts par to, ka arī otrā atvase ir zēns.

Jau vēstīts, ka princeses Diānas un prinča Čārlza laulība šķirta aptuveni gadu pirms sievietes traģiskās nāves autoavārijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:49

Jaunākās diskusijas