Soctīklu lietotāji sajūsmā par Agneses Zeltiņas vērtīgo atziņu

tautaruna.lv 2.novembris 2019, 13:45
 
F64
Latviešu aktrise Agnese Zeltiņa foto vietnē Instagram dalījusies ar atziņu, kas sajūsminājusi viņas sekotājus.

Agnese uzsver, ka tā vietā, lai apmeklētu skaistas vietas, kas ir Latvijā, cilvēki izvēlas braucienus uz ārzemēm. Tajā pašā laikā viņi neredz visu brīnišķīgo, kas ir tepat, blakus. Līdzīgas paralēles viān savelk ar attiecībām starp cilvēkiem.

"PIERADUMA SPĒKS. Es bieži domāju kāpēc, piemēram, dzīvojot skaistā, unikālā pilsētā, mēs to pienācīgi nenovērtējam?

Šodien, bildējot @soulstonesbyagnesezeltina, atskārtu, ka neesmu te, šajā baznīcā bijusi jau pāris gadu. Ir tūkstošiem maskaviešu, kuru vienīgie maršruti jau gadiem ir tikai mikrorajons- darbs- mājas un viņi ne reizi nav bijuši , piemēram Sarkanajā laukumā...

Mums apkārt ir tik daudz skaista un neizzināta, tas atrodas tepat blakus, degungalā, plaukstas stiepiena attālumā un mēs tik bieži pat to neko pat nezinam, neuzzinam un neiedziļinamies, jo esam pieraduši, ka mums tas apriori IR. Mēs nepazīstam savu zemi, bet ar lielu prieku gaidam lētus avioreisus uz svešām, siltām zemēm, lai baudītu atpūtu prom no ierastā, pierastā, tik sen apnikušā un zināmā.

Un diemžēl līdzīgi, manuprāt, notiek arī ar cilvēkiem. Mums liekas, ka viens otru labi pazīstam, otra eksistenci un klātbūtni uztveram kā pašsaprotamu. Un tad vienā dienā... kaut kas notiek, tas liek mums mainīt skatapunktu gan uz notiekošo, gan uz cilvēku, ko šķiet labi pazinām un mēs paliekam uz pauzes... no pārsteiguma.. ka viss izrādās ir pavisam citādi, ka tas, ko uztvēri par pašsaprotamu, ko tādu, kas ir nemainīgs, ir pavisam pavisam kas cits. Ka arī CILVĒKA būtība ir pavisam pavisam cita,vienkārši Tu vadījies pēc kaut kādiem, nez no kurienes nākušiem, absolūti kļūdainiem un greiziem priekšstatiem un domāšanas/uztveres pieradumiem, sevis radītām ilūzijām un neredzēji vai nevēlējies redzēt to, kas bija jau no sākuma bija tuvu un skaidri saskatāms... ja vien tu pats agrāk to būtu vēlējies atklāt, apzināties un pieņemt. Nevis izlikties, ka visu zini, pazīsti un tas nemainīgi IR un nemainīgi paliks statisks kā atklāšanas brīdī," raksta Agnese.

View this post on Instagram

A post shared by Agnese Zeltiņa (@actressagnesezeltina) on

Ne viens vien Zeltiņas sekotājs uzsvēra, cik precīzi Agnese ir izteikusies un pateicās, ka Agnese ir aktualizējuši šo tēmu.

"Precīzi teikts.pievienojos katram vārdam. Ir par ko aizdomāties un beidzot sākt pielietot dzīvē," teiks vienā no daudzajiem komentāriem.

Agnese Zeltiņa (47) ir latviešu teātra, kino un televīzijas aktrise, modele, rotu dizainere, uzņēmēja un bijusī TV šovu vadītāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:02

Jaunākās diskusijas