Megana Mārkla saņem pārmetumus no pusmāsas

Rita Lazda 25.oktobris 2019, 15:02
 
RIGER GEORGES/SIPA/SCANPIX/LETA
Šonedēļ britu televīzijā tika demonstrēta dokumentālā filma par Saseksas hercogu pāri. Neilgi pēc tās parādīšanās ēterā kārtējos pārmetumus no pusmāsas saņēmusi prinča Harija sieva Megana Mārkla.
Jau vairākas dienaas britu medijos atrodama informācija par to, cik pretrunīgi dokumentālajā filmā vērtējams prinča Harija un viņa sievas Meganas teiktais. Izskanējusi pat informācija, ka pateiktā dēļ pamatīgi sadusmojusies teju visa karaliskā ģimene.

Tiesa, iespējams, viņi nav vienīgie, jo kārtējos pārmetumus māsai veltījusi arī Virdžīnijā dzīvojošā Samanta Mārkla. Viņu redz neapmierinot fakts, ka māsa, kura nopelnījusi miljonus, atļaujas ceļot ar privāto lidmašīnu, atļaujas žēloties par dzīvi pēc tam, kad viņas tēvs Tomass esot piedzīvojis divas sirdslēkmes. Turklāt viņa uzsver, ka Meganu neinteresējot tēva veselības stāvoklis, raksta "The Sun".

Šī gan nav pirmā reize, kad presē izskanējuši Samantas pārmetumi Meganai. Jāatceras, ka māsa pat draudējusi, ka publicēs grāmatu ar neglaimojošu patiesību par Meganas patieso dabu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:14

Jaunākās diskusijas