Žurnālists atklāj Harija un Meganas dokumentālās filmas aizkulises

tautaruna.lv 25.oktobris 2019, 16:34
 
AFP/ SCANPIX/LETA
Nesen tika publiskota dokumentālā filma par prinča Harija un Meganas Mārklas vizīti Āfrikā. Žurnālists Toms Breidlijs atklājis detaļas par filmas uzņemšanas aizkulisēm, vēsta amerikāņu tabloīds "E!News".

Projekts, kura nosaukums ir "Harijs un Megana: Āfrikas ceļojums", pievērsis plašu sabiedrības uzmanību, jo tajā Saseksas hercogi apsprieduši arī strīdu starp brāļiem un sabiedrības spiedienu uz tematiem, kas abus skar personīgi.

Filmas veidotājs, žurnālists Toms Breidlijs stāsta par pieredzi filmas uzņemšanas laikā: "Mans mērķis bija veidot dokumentālo filmu, kas būtu par viņu darbu Āfrikā un nedaudz arī par viņu pašreizējo dzīvi. Es zināju, ka viss nav tik rožaini, kā izskatās."

Viņš atklāja, ka esot pāri brīdinājis, ka uzdos tiem tiešus un personiskus jautājumus: "Realitātē es sastapu pāri, kas ir cietis un viegli ievainojams. Ņemot vērā mentālo stāvokli, sapratu, ka jābūt ļoti uzmanīgam, izvēloties vārdus." Viņš norāda, ka centies Saseksas pāra stāstu izstāstīt pēc iespējas empātiskākā veidā.

Breidlijs apmeklēja arī pāra kāzu ceremoniju 2018. gada maijā. Viņš kopā ar Saseksas hercogiem devās uz Āfriku un guva iespēju ar pāri aprunāties arī privāti. Pēc šādām sarunām, viņš esot Saseksas hercogiem teicis: "Paklau, pastāstīsim visiem patiesību no jūsu redzespunkta un kas notiks, notiks." Nobeigumā viņš neslēpj, ka cer, ka gan karaliskā ģimene, gan sabiedrība "dziļi ievilks elpu" un dos pārim vairāk "brīvās telpas". Tomēr viņš pats prognozē, ka pēc filmas uzmanība tikai pieaugs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:14

Jaunākās diskusijas