VIDEO: Autobraucēji Vecmīlgrāvī pārsteigti par amizantu avāriju

tautaruna.lv 25.oktobris 2019, 13:15
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Ceturtdien kāds automašīnas “BMW” stūrētājs parūpējies par pamatīgu šovu neskaitāmiem autobraucējiem, vēstīja raidījums "Degpunktā".
“BMW” ietriecies apgaismes stabā, taču pēc sadursmes uzreiz nav apstājies, bet gan turpinājis savu braucienu, labu gabalu priekšā stumjot iepriekš nolauzto laternu.

Pēc vairākiem desmitiem metru auto nezināmu iemeslu dēļ apstājies, bet tā stūrētājs devies prom. Tikai dažas minūtes pēc notikušā garām avārijas vietai devusies viena no Rīgas pašvaldības policijas patruļām. Inspektori piestājuši, taču, saprotot, ka pie sasistā auto neviena nav, nolēmuši apbraukāt apkaimi cerībā sastapt izgaisušo stūrētāju. Aptuveni 300 metrus tālāk vīri pamanījuši kādu jaunu vīrieti, kurš bija piesēdis zālienā ielas malā un snauduļoja.

Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes kārtībnieks Aleksandrs Buls stāsta: “Piegājām klāt, sākām pārrunas. Viņš teica, ka automašīna pieder viņa draudzenei, pats pie stūres viņš nebija. Veicot pārrunas, bija jūtama alkoholam raksturīga smaka. Pats arī nenoliedza, ka lietojis alkoholu.”

Darbs notikuma vietā nodots ceļu policijas darbinieku rokās, kuriem arī būs jānoskaidro, kurš tad patiesībā pilotējis šo auto un kuram pienāksies rēķins par nogāzto laternas stabu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:12

Jaunākās diskusijas