Iereibis vīrietis spēļu zālē Liepājā sarīko jandāliņu

tautaruna.lv 25.oktobris 2019, 13:02
 
Valsts policija
Vakar, 24.oktobrī neilgi pēc pusnakts Valsts policijas darbiniece videonovērošanas kamerā konstatējusi, ka Liepājā, pie kādas spēļu zāles pilsētas centrā notiek konflikts. Kamerā redzams, ka aptuveni pēc minūtes konflikts bija beidzies un personas iegājušas atpakaļ spēļu zālē.
Notikuma vietā ierodoties Valsts policijas amatpersonām, bija redzams, ka viens no vīriešiem atradies acīmredzamā alkohola reibuma stāvoklī, tāpat viņš lamājās ar rupjiem lamuvārdiem krievu valodā, skaļi uzvedās un provocēja bāra klientus un bārmeņus. Vīrietis atteicās pamest bāra telpas un traucēja sabiedrisko kārību un iestādes drošību.

Vīrietim tika noformēts administratīvā pārkāpuma protokols pēc Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa par sabiedriskā miera traucēšanu, kas izpaužas kā necieņa pret sabiedrību vai bezkaunīga rīcība, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot cilvēku mieru, iestāžu, uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) vai organizāciju darbu (sīkais huligānisms). Par šādu pārkāpumu uzliek naudas sodu no 70 līdz 500 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:10

Jaunākās diskusijas