Šova "Caur ērkšķiem uz" dalībniece izjutusi, kā garšo pašas miesa

tautaruna.lv 24.oktobris 2019, 9:30
 
Ekrānšāviņš no video
Televīzijas šova "Caur ērkšķiem uz" dalībniece Olga ir vien 19 gadus veca, taču savā dzīvē jau pamēģinājusi daudz ko, tostarp, piedalījusies eksperimentā, kurā bija jāapēd gabaliņš savas miesas, vēstīts Jura Vaidakova materiālā "Sacaurumotā Olga" izdevumā "Kas Jauns".
Savos 19 gadus Olga jau izmēģinājusi teju visas veida narkotikas, kas ir pieejamas Latvijā, viņa ir aizrāvusies ar pīrsingiem un tetovēšanos.

Olga atklāj, ka tagad viņai ir 14 pīrsingi, bet agrāk bija pāri 30.

Olga ir veikusi arī skarifikāciju jeb rētošanu, kad, uz ķermeņa ar skalpeli iegriežot ādus, tiek veidotas rētas.

Pirms gada Olga piedalījās skandalozā mākslinieka Artūra Bērziņa performancē, kura ietvaros Olgai un vēl vienam cilvēkam no muguras kopā ar gabaliņu miesas tika izgriezta āda, uzlikta uz pannas un pašiem bija miesas gabaliņš jāapēd.

"Vienmēr esmu gribējusi izmēģināt sev rētošanu, un šī bija lieliska iespēja pamēģināt, kā tas ir. Vienīgais, nācās ēst arī savu miesu. Tas gan bija... Es to nevarēju. Paņēmu to gabaliņu mutē, bet izspļāvu, pat nesakošļājot. Nē, nē! Tas nebija nekas labs. Kaut kas ļoti sāļš un pārpiparots. Gļumīgs," pauda Olga.

Jāpiebilst, ka 18. septembrī pie skatītājiem nonāca skandalozā sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz...” trešā sezona. Šova ietvaros pretim pārmaiņām devās 11 spilgtas sievietes ar skaudriem dzīves stāstiem. Turklāt nevis ērti iekārtojušās greznā mājoklī, bet gan mājās uz riteņiem jeb kemperos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:02

Jaunākās diskusijas