Paula mazmeita atklāj, kāda attieksme valdījusi "Jaunā viļņa" aizkulisēs

tautaruna.lv 24.oktobris 2019, 17:31
 
Alise Šulca/F64 Photo Agency
Inetas Meimanes materiālā "Meitene ar spožu plānu" komponista Raimonda Paula mazmeita Monika Ivonne jeb Monika Pedersena žurnālā "Santa" atklāj visai neglaimojošu atmiņas par jauno talantu konkursa "Jaunais vilnis" aizkulisēm, kad tas vēl notika Latvijā, Jūrmalā.

Monika ir pabeigusi komunikācijas studijas un tagad ir topošā kino producente, kura dzimusi Dānijā latvietes un poļa ģimenē.

Uz jautājumu, vai Monikai bieži nācies justies kā "Paula mazmeitai" jaunā sieviete atklāj, ka "parasti jocīgi" bijis konkursa "Jaunā viļņa" laikā. "Man patika dzīvoties aizkulisēs, runāt ar ārzemju māksliniekiem. Bet gadījās cilvēki, kas rupji norādīja, ka tur nedrīkst ienākt.

Uzzinājuši, kas esmu, uzreiz kļuva saldi pieglaimīgi. Teicu - o, nē, visu labu! Viņi tiešām domāja, ka būšu tik stulba un tādu divkosību akceptēšu Viņus taču interesē tikai tie, kuri kaut kas ir… Visi citi viņiem ir nulles.

Bet man ir tā - ja neesi foršs cilvēks, tad man vienalga, ka tavs tēvs ir de Niro," skaidri saka Monika.

"Jaunais vilnis" no 2002. gada norisinājās Jūrmalā, bet no 2014. gada tā mājas ir Krievijas pilsēta Soči, kur joprojām piedalās arī Latvijas pārstāvji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:16

Jaunākās diskusijas