Sedokova publicē video ar Timmu; viņš ir manāmi apmulsis

tautaruna.lv 24.oktobris 2019, 11:29
 
Ekrānšāviņš no video
Basketbolista Jāņa Timmas mīļotā sieviete ukraiņu dziedātāja Anna Sedokova sociālājos tīklos dalījusies ar video, kurā redzams arī Timma.

Vietnē Instagram Sedokova publicējusi vairākus video, kuros redzams, kā viņa rīko atlasi modeļiem, kuri Maskavas modes nedēļā prezentēs viņas apģērbu līnijas "LA Story" tērpus.

Atlases procesā mīļoto atbalsta arī Timma. Ja Anna video izturas brīvi un nepiespiesti, Jānis, šķiet, ir mazliet apmulsis.

Uz Annas jautājumu, kuram ir labāks darbs, Jānis atbild: "Es mīlu mūsu darbus!"

Anna arī uzrakstīja, ka mīl Jāni, uz ko viņš atbildēja ar to pašu.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Ziņas par to, ka Timma satuvinājies ar slaveno dziedātāju parādījās vasarā, liekot domā, ka sportists krāpj savu sievu Sanu. Jānis Timma pēc tam gan klāstīja, ka ar sievu un bērna māti pašķīries jau ilgāku laiku.

Sedokova un Jānis Timma manīti atpūtā Turcijas kūrortā, kur nofotografēti pie baseina. Foto redzams šeit.

Jau ziņojām, ka pēc informācijas presē par Jāņa attiecībām ar Annu, Sana foto vietnē Instagram publicējusi attēlu ar zīmīgu parakstu. Tajā teikts, ka ir jāspēj būt par labu māti, laikā, kad, spēlējot vienu no grūtākajām lomām savā dzīvē, ir salauzta sirds.

Šovasar sportists parakstījis 2 gadu līgumu ar basketbola klubu "Himki". 2018.gadā Jānim un viņa sievai Sanai piedzima dēls, kuru nosauca par Kristianu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas