"Sapļautās pakaļkājas aiz sevis vilcis 3 dienas"; Jelgavā atlabst smagi cietis runčuks

tautaruna.lv 24.oktobris 2019, 19:38
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Biedrība "TUTTI Palīdzība Dzīvniekiem" dalījusies ar stāstu par kādu runci, kurš turpina veseļoties no smagas traumas - kaķis zaudējis pakaļkājas. Dzīvnieku draugi cer runčukam sagādāt protēzes.

"Daudzi droši vien ir pamanījuši mūsu ierakstus par runcīti, kurš kādā lauku teritorijā tika atrasts ar sapļautām pakaļkājām, kuras aiz sevis vilcis trīs garas dienas.. Sigita runcīti atrada, steigšus nogādāja Jelgavā klīnikā, kur tam sniedza nepieciešamo palīdzību.

Šodien runcis jau atkal tika apraudzīts, pēc divām asins pārliešanām jūtas labi, ir ar zvērīgu apetīti, neskatoties uz to, ka bija steidzamā kārtā jāveic pirmo operāciju - nekrotisko audu noņemšanu. Ja asins rādītāji turpinās celties, runcis saņems atļauju doties uz pagaidu mājām, lai atkoptos (ar kontroli klīnikā) un gatavotos vizītei pie speciālista.

Ņemot vērā kaķa milzīgo dzīvotgribu, lielisko raksturu, apstākļu sakritību, kas deva viņam iespēju saņemt palīdzību, un iedvesmojoties no kaķenes Rejas stāsta (stāsts būšot skatāms sestdienas raidījumā "Ķepa uz sirds"), mēs ļoti vēlamies šo stiprinieku uzstutēt uz kājām - kaut mākslīgām, bet kājām! Viss pārējais viņam jau ir - ir mīļa saimniece, viņa atradēja un glābēja, kura, iepriekš nemaz neplānojot otru kaķi, ir apņēmības pilna sniegt mīlošas un gādīgas mājas uz mūžu.

Taču mums neiztikt bez jūsu atbalsta! Mēs to vienkarši nespēsim bez jums! Mēs esam starta posmā, brauktu, darītu, koptu, aprūpētu, uzmanītu, darītu visu, visu fizisko, ietu to smago un garo ceļu, bet mēs apstājamies pie finansēm. Kādam varbūt šķiet, ka nav vērts kaut kāda parasta kaķa dēļ šo visu darīt, tiem gribas laikus lūgt atstāt šīs domas pie sevis, vai apspriest tās ģimenes lokā pie vakariņām, bet mēs domājam, ka jebkuram jādod iespēju, ja tāda ir, un kādam šis parastais kaķis ir kļuvis par pašu dārgāko, par kadu, ap ko domas grozās ik mirkli. Turklāt mēs varam dot iespēju attīstīties medicīnai šajā jomā, kas pēcāk kādam var ļoti, ļoti noderēt! Lūdzu, mēs katrs varam kaut mazumiņu, kas kopā pāraugs lielā iespējā kādam, kurš gatavs piemurrāt visu pasauli pateicībā jau šobrīd!" aicina dzīvnieku draugi.

Palīdzības konts:
Dzīvnieku aizsardzības biedrība
“TUTTI PALĪDZĪBA DZĪVNIEKIEM”
Ziedojumu konts:
AS, “Swedbank”,
LV30HABA0551028417276
Reģ.Nr. 40008159739
Mērķis: Runča ārstēšanai un protezēšanai

PayPal: donation@tutti.lv

Uz šo brīdi rēķins klīnikā ir jau 800€. Protezēšanas izmaksas vēl tikai tiks precizētas, lai gan līdz galam tās noskaidrosies tikai procesa gaitā, taču summa būs nepieciešama liela, atzīst kaķīša glābēji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:10

Jaunākās diskusijas