VIDEO: Kaimiņiene atklāj nezināmu informāciju par puiša nāvi Juglā

tautaruna.lv 24.oktobris 2019, 15:23
 
F64
Otrdien, 22.oktobrī, Juglas mikrorajonā Rīgā kādā dzīvoklī atrasts miris vīrietis, vienlaikus dzīvoklī gan atvērtās, gan aizvērtās pudelēs atrasti atrasti vairāki litri sālsskābes, vēstīja raidījums "Degpunktā".
No klusā un mierīgā kaimiņa, kas nesen atbrauca uz galvaspilsētu, lai veidotu karjeru un personīgo dzīvi, šādu rīcību visdrīzāk nebija gaidījis neviens.

“Puisis - tievs, garš, matains, mūžīgi skrituļdēlis zem paduses. Nedzēra, draugi nenāca, ļoti kluss,” tā par aptuveni 30 gadus veco vīrieti saka mājas iedzīvotāja Nika.

Pēc sievietes stāstītā, puisis esot bijis nomainījis dzīvokļa atslēgu. Lai varētu tajā iekļūt, ugunsdzēsējiem nācās uzlauzt durvis. Kad tas tika izdarīts, vīriem pavēries absolūti negaidīts skats - istabas bija pārbāztas ar pudelēm un burkām, kurās atradās nezināmas izcelsmes šķidrus. Savukārt vienā no telpām bez dzīvības pazīmēm atrasts vīrietis.

“Tur esot bijusi ventilācijas lūka aizlīmēta, pats esot apenēs un maiciņā sēdējis,” saka Nika.

Kodīgu un nepatīkamu smaku Nika un citi kaimiņi sajutušu vēl pirms šausminošā atklājuma. Sieviete saka, ka specifiskais aromāts gaitenī bijis jau kopš nedēļas sākuma, bet cilvēki to norakstīja uz dzīvokļos veiktajiem remontdarbiem.

“Četras diennakts bija tā smaka…Cik man teica saimnieki, viņš esot ar avīzēm aizlīmējis ventilāciju. Kaut kāda latviešu valodā zīmīte virtuvē esot bijusi, to paņēma policija,” bilst Nika.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:54

Jaunākās diskusijas