Kristīne Virsnīte paziņo, ka pamet "Māmiņu klubu"

tautaruna.lv 29.augusts 2019, 11:33
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Populārā raidījuma "Māmiņu klubs" ilggadējā vadītāja Kristīne Virsnīte paziņojusi, ka turpmāk raidījumu vairs nevadīs.
Kā Kristīne raksta sociālajos tīklos, lēmumu vairs nevadīt raidījumu viņa pieņēma pirms dažām dienām.

"Aizvērt durvis uz kaut ko, kas bijusi milzīga dzīves daļa, prasa drosmi. Pirms dažām dienām pieņēmu lēmumu atvadīties no sava mīļā Māmiņu kluba. Jā, vairs svētdienu rītos nedzirdēsiet mani sakām - “Labrīt Māmiņu klubā!”, ko biju teikusi simtiem reižu. Tas nav tā vienkārši, jo šis raidījums ir bijusi mana ikdiena, mans dzīves veids. Abi mani bērni ir izauguši Māmiņu kluba filmēšanas laukumā, komandas auklēti un samīļoti. Man patīk kā viens brīnišķīgs cilvēks nesen sacīja - tas ir kā vingrot uz trapeces, ir jāatlaiž rokas un jāļaujas brīvajam kritienam, lai aizsniegtos līdz nākamajai trapecei, pie kuras pieķerties. Jaunais var sākties tad, kad palaižam veco. Es joprojām mīlu mammas un mamma es būšu vienmēr, taču mani bērni ir paaugušies un saprotu, ka aizrautība mani nes citā virzienā, " raksta Virsnīte.

Kristīne uzsver, ka tas, ko viņa tagad dara, ir īsts izaicinājums.

"Protams, ka aiziet no aizrautīga darba, kur tevi skatītāji ir mīlējuši, ir izaicinājums, jo ir tik kārdinoši palikt - viss zināms, labi atstrādāts, applausi un tituls, kuru piekabināt klāt, kur vien eju. Un tad ir tā sajūta, ka es gribu vairāk - brīvi un ar spēku darīt to, kas mani pašu ceļ. Es šobrīd esmu starp šīm divām trapecēm - no vienas atlaidusi satvērienu, ir sajūta, ka tepat jau ir nākamā. Vēliet man spēku, sirds gudrību un prieku par to, ko daru, tas viss noderēs," viņa nobeidz.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Tikmēr komentāros Kristīnei daudzas sabiedrībā zināmas sievietes novēl veiksmi. Ar laba vēlējumiem dalījusies Anna Rozīte, modele Karlīna Caune, skaistuma blogere Maija Armaņeva un citas dāmas.

Jāpiebilst, ka Latvijas TV ekrānos jau daudzus gadus ir redzams raidījums "Māmiņu klubs", kurā tiek apskatītas un aprunātas tēmas, kas aktuālas gan topošajām, gan esošajām māmiņām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas