Ieva Florence stāsta, kādas nedienas gadījušās ar taksistu

tautaruna.lv 29.augusts 2019, 11:10
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Aktrise Ieva Florence, kura reiz paviesojusies arī Ņujorkā, pavēstījusi par nedienām, kas viņai atgadījušās, kad mēģinājusi ko ieteikt taksometra šoferim.

Ieva, kura daudz kur dodas kājām, tomēr visai bieži izmanto arī taksometru pakalpojumus. Kādā braucienā viņa pārliecinājusies, ka pat tad, ja ceļu zini labāk nekā taksists, pie stūres sēdošo prātīgāk nemācīt. “Kaut kā ieminējos, ka vajadzēja nogriezties pa labi, jo pa taksista izvēlēto ceļu ātrāk būtu aiziet kājām. Taksists man uzbrēca, lai tad arī kāpjot ārā un ejot kājām. Lai kā es atvainojos, viņš rājās visu ceļu,” stāsta Ieva un piebilst - var jau saprast, jo taksista darbs ir gana grūts un bīstams. Visvairāk esot jābaidās no pasažieriem, kas sēž aizmugurējā sēdeklī, Ievai sarunās atklājuši taksisti.

“Tāpat esmu bijusi Ņujorkā diezgan ilgi un izbaudījusi visu, kas ar to saistīts. Mūsu pavadone bija aktrise Laila Robins, kas ievadīja Ņujorkas dzīvē. Mums arī bija iespēja braukt ar taksi, kas šodien Ņujorkā ir diezgan liels retums,” stāsta Ieva. Izrādās, tur patiešām joprojām aizmugurējo sēdekli no vadītāja vietas atdala restes. Vienīgā atšķirība - automašīnās ieviesti ekrāni, kuros pasažieris brauciena laikā var skatīties reklāmas.

“Katrā filmā par Ņujorku patiešām ir kaut kas no Ņujorkas, tie nav meli, izskaistinājums vai pārspīlējums. Dažas ainas no Skorsēzes filmas gandrīz vai esmu redzējusi pati savām acīm, jo mēs ar vīru, tādi piedzīvojumu meklētāji, ļoti bieži blandījāmies pa Ņujorku naktīs un iekūlāmies visai amizantos atgadījumos,” secina Ieva.

Ieva Florence mācījusies Rīgas Jāņa Poruka vidusskolā, Rīgas 64.vidusskolā, kā arī Rīgas Kultūru vidusskolā. 2013. gadā iestājās Latvijas Kultūras akadēmijā, kuru pabeidza 2017. gadā un ieguva bakalaura grādu dramatiskā aktiera specialitātē; tajā pašā gadā kļuva par Dailes teātra štata aktrisi. Dailes teātra izrādēs piedalās jau kopš 2014. gada.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas