"Carnival Youth" puiši brīdina: Tur ir bīstami!

tautaruna.lv 12.augusts 2019, 16:49
 
Sanita Ceirule/F64 Photo Agency
Latviešu grupas "Carnival Youth" puiši žurnālā "OK!" sarunā ar Ilzi Trofimovu rakstā "Veči, nebrauciet! Tur ir 1000 reižu bīstamāk" atklāj, kāda bija viņu pieredze, dzīvojot Brazīlijas pilsētā Sanpaulu, kura notika viņu jaunāka albuma ierakstīšana.

Kā atklāj puiši, Sanpaulu svarīgi sargāt gan vērtīgas mantas, gan savu veselību, neejot vietās, kur nav ieteicams.

Brazīlijā ir augsts noziedzības līmenis, tādēļ puišiem vietējie atgādināja neiet laukā vieniem un pat uz ielām nelietot mobilos telefonus. "Gan uz studiju, gan no tās braucām ar taksi un, izejot no ēkām, centāmies būt paziņu sabiedrībā. Negājām uz vietām, kur nav vēlam iet, un nedarījām to, ko darīt nav vēlams, jo stāsti par to, ka kāds it nošauts vai apzagts ir reāli notikumi, tā nav tikai biedēšana," brīdina Edgars Kaupers.

Carnival Youth ir Latvijas mūzikas grupa, kas darbību uzsākusi 2011. gadā, kuru izveidoja dvīņi Edgars (ģitāra, vokāls) un Emīls (bungas, vokāls) Kauperi un Roberts Vanags (taustiņinstrumenti, vokāls), pēc pusgada tai pievienojās Aleksis Luriņš (ģitāra, basģitāra).

2014. gadagrupa izdeva pirmo EP ierakstu — Never Have Enough. Tā paša gada 20. oktobrī tika izdots grupas debijas studijas albums No Clouds Allowed, kas apbalvots ar Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta Mikrofons" kategorijā "Labākā debija".

2016. gada janvārī Carnival Youth saņēma European Border Breakers Award balvu par panākumiem ārvalstīs. 2016. gada pavasarī klajā nāca grupas otrais studijas albums Propeller.

2018.gada vasarā studijā "Red Bull Music Studios" Sanpaulu, Brazīlijā, strādāja pie mūzikas ierakstīšanas jaunajam albumam, kurš tiks izdots 16. augustā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas