Samoilovs savu lauvas tēlu veidojis ar "imidžmeikera" palīdzību

tautaruna.lv 12.augusts 2019, 13:37
 
Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency
Izrādās pazīstamais pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs, kurš sabiedrībā pazīstams ar iesauku "Karalis Lauva", šādu tēlu veidojis speciāli, atklāj pats sportists žurnāla "OK" intervijā "Princese un trīs Lauvas" ar Sandru Landorfu.

Uz jautājumu, vai imidža dēļ Aleksandru neapskauž, sportists atbild: "To tēlu kopā ar imidžmeikeru sākām veidot vēl pirms 2008. gada [...] Cilvēkiem tika dots tas, ko viņi vēlējās. Vienreiz mani tā nosauca... [...] Instagramā, kad veidoju postu, katram otrajam lietoju heštegu #MrLionKIng. Ja to ieraksta, uzreiz parādās visas manas bildes."

Šādu iesauku sportists guva kuplo matu dēļ.

Samoilovs pārī ar Mārtiņu Pļaviņu kļuva par pirmajiem Latvijas volejbolistiem, kas kvalificējušies Olimpiskajām spēlēm. 2008. gada vasaras olimpiskajās spēlēs tika iegūta dalīta 9. vieta.

Kopš 2012. gada startē kopā ar Jāni Šmēdiņu. 2013. gada jūnijā publicētajā rangā viņi ierindojās 2. vietā, kas tobrīd bija Latvijas pludmales volejbolistu augstākais sasniegums. Tā paša gada augustā viņi izcīnīja sudraba medaļu Eiropas čempionātā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:55

Jaunākās diskusijas