Marats atklāj, kā tika izslēgts no grupas "Device": Draudzības tur sen vairs nebija

tautaruna.lv 12.augusts 2019, 15:00
 
Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency
Žurnālam "OK!" intervijā "Nopietni pozitīvs" sarunā ar Sandru Landorfu grupas "Musiqq" dalībnieks Marats Ogļezņevs atklāj, cik sāpīga viņam bija aiziešana no grupas "Device".

Marats izdevumam norāda, ka vienmēr savu darbu dara no sirds, kas arī var būt par iemeslu sāpīgiem brīžiem.

Uz jautājumu, kas mūziķi spēj sāpināt, Marats par piemēru min aiziešanu no grupas "Device": "Šķiršanās no "Device" bija liels pārdzīvojums. Visu laiku bijām kopā, bet tad man pateica, ka bez manis varot iztikt. Tas gan nenāca kā zibens no skaidrām debesīm, uz to pamazām vilka vairākus gadus, draudzības tur sen vairs nebija."

Mūziķis norāda, ka viņa izslēgšanu no grupas izlēma gan menedžeris, gan grupas dalībnieks Ruslans Kuksinovičs. "Viņiem bija kopīgi draugi. Es pēc koncertiem braucu mājās, viņi - tusēt. Tā es izkritu no tā virpuļa, kopējā pulka, un viņiem šķita, ka neesmu vairs nepieciešams," atklāj Marats.

Mūziķa karjeru Marats uzsāka 1990. gadu beigās. 1998. gadā dibināja grupu Device, ar kuru tika izdoti trīs studijas albumi. 2009. gadā viņš pameta grupu, kopā ar Emīlu Balceri izveidodams grupu Musiqq. Marats ir galvenais grupas dziesmu rakstītājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas