SOCTĪKLOS cilvēkus izbrīna Lienes Šomases deju kustības

tautaruna.lv 9.augusts 2019, 18:41
 
Pixabay
Lai arī dziedātāja Liene Šomase visai bieži dalās ar iedvesmojošiem vārdiem un regulāri Facebook tiešraidēs runā ar sekotajiem par pozitīvu dzīvesveidu, fanus izbrīnījis viens no pēdējiem video, kurā dziedātāja apgalvo, ka izpilda "impro dvēseles deju".
View this post on Instagram

A post shared by Liene Šomase (@liene_somase) on

Komentāros kāds sekotājs jautā, vai "viss ir slikti", uz ko dziedātāja atbild, ka viņai klājas lieliski, taču video "katrs saredz to, kas pašā mājo". Kāds cits raksta, ka dziedātāja izskatās "dzīves salauzta", taču Liene norāda, ka "vispār jau mīlēta".

Dziedātāja jau iepriekš izteikusies, ka ir dzīves lutināta. "Lutina un kutina mani dzīve. Esmu no sirds pateicīga visiem un visām par mācībām un pamācībām. Cik man ir skaista dzīve. Tik skaista, cik pati vēlos dzīvot. Paldies Visumam, enģeļiem un cilvēkiem," pateicīga ir dziedātāja.

Taču sociālajos tīklos nav vienmēr Šomasei gājis tik spoži - vārdu apmaiņa notikusi gan ar dziedātāju Lauri Reiniku, gan saņemts sabiedrības nosodījums par uzvedību koncerta laikā Daugavpilī.

Liene Šomase iepriekš bija pazīstama ar skatuves vārdu Lenii. Dziedātāja piedalījusies vairākus televīzijas šovos, tai skaitā ar Jāni Vinteru uzvarējusi TV3 šovā "Dziedi ar zvaigzni".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas