Kas noticis? Tēvs izmisīgi meklē Latvijā pazudušo nepilngadīgo meitu

tautaruna.lv 9.augusts 2019, 10:22
 
Ekrānšāviņš no "Degpunktā" video
Jau trešo nedēļu tēvs mēģina atrast savu 13 gadus veco meitu Lauru. Lai gan par jaunietes pazušanu ziņots arī policijai, vīrietis lūdz pielikt arī sabiedrības roku meitas meklēšanā.
Laurai Ketekatei ir 13 gadu, un šī nav pirmā reize, kad meitene pazūd no mājām. Taču pagājis jau gandrīz mēnesis, un tik ilgi viņa nekad nav bijusi prom, nedodot par sevi nekādu ziņu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Meitenes dzīve paiet, ceļojot no mājām Dobelē līdz tēva namam Rīgā. Pa ceļam, protams, ir arī Jelgava un citas lielākas un mazākas apdzīvotas vietas, kur būtu vērts viņu meklēt, bet areāls ir pārāk plašs. Meitene, visticamāk, uzturas draugu lokā un ir relatīvā drošībā.

"Varbūt cilvēki vairāk skatās “Degpunktu” un viņu ātrāk var atrast, nevis tā, ka neviens neko nezina un tikai policija zina, un policija mēģina saviem spēkiem atrast viņu, bet neizdodas. Laiks rit uz priekšu, trešā nedēļa un nekādas informācijas par viņu," raidījumam norāda meitenes tēvs.
Ja jums ir informācija par meitenes atrašanās vietu, lūgums ziņot, zvanot pa tālruni 110 un lūdzot savienot ar Dobeles policijas iecirkni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:50

Jaunākās diskusijas