Intars Busulis ir sajūsmā par to, ko dara Lauris Reiniks

tautaruna.lv 3.augusts 2019, 11:48
 
F64
Dziedātājs Intars Busulis atklājis, ka, iejūtoties pasākumu vadītāja lomā, gribētu līdzināties dziedātājam Laurim Reinikam, vēstīts Martas Martinsones materiālā "Intars Busulis grib līdzināties Reinikam".

Busulis vadīja nesen aizritējušo Laimas Vaikules festivālu Jūrmalā un atklāti saka, ka nav pārliecināts par savām prasmēm vadīt šādus pasākumus.

Kā saka pats Inatrs, viņš labprāt mācītos no skatuves pieredzes bagātā dziedātāja un pasākumu vadītāja Laura Reinika.

"Lauris ir superīgs vakara vadītājs! Bet es nekad nebūšu viņš, nebūšu tāds kā viņš. Jā, gribētu viņam līdzināties," pauda Busulis.

Viņš piebilda, ka ļoti patīk arī tas, kā savu darbu veic Krievijas skatuves mākslinieks Nikolajs Baskovs.

Jāatgādina, ka Busulis ir latviešu mūziķis, dziedātājs un trombonists. Šobrīd grupas Intars Busulis & Abonementa orķestris solists.

Plašāku atpazīstamību guvis muzicējot grupā "Caffe", kā arī bijis daudzu konkursu laureāts (tostarp 2005. gada "Jaunā viļņa"uzvarētājs, 2009. gada Eirodziesmas uzvarētājs un starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībnieks), kā arī piedalījies Krievijas televīzijas dziedāšanas konkursā "Golos" ("Balss"), kas veidots pēc "The Voice" ("Balss") koncepta. Bijis raidījumu vadītājs "Radio SWH".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:26

Jaunākās diskusijas