Intars Busulis atsakās no diētas

tautaruna.lv 3.augusts 2019, 12:42
 
F64
Mūziķis Intars Busulis, kas gada sākumā apņēmās uzlabot savu veselību un nomest liekos kilogramus, nolēmis atslābt, vēstīts Evijas Kalnbērzas materiālā "Paņēmis tievētāju brīvdienas" izdevumā "Privātā Dzīve".
Jāpiebilst, ka, ēdot veselīgi, Busulim ātri vien izdevās atbrīvoties no 11 liekajiem kilogramiem.

Mainīt uztura paradumus Intaru pamudināja veselības problēmas. Viņš pat neslēpa, ka pāgājušajā rudenī bija kļuvis slikti ar sirdi un viņš neesot varējis pilnvērtīgi izgulēties.

Sastopot Intaru kādā pasākumā, viņš neslēpa, ka vasarā veselīgo dzīvesveidu esot palaidis atvaļinājumā, taču solīja, ka jau rudenī atgriezīsies pie veselīga ēdiena un sporta.

Jāatgādina, ka Busulis ir latviešu mūziķis, dziedātājs un trombonists. Šobrīd grupas Intars Busulis & Abonementa orķestris solists.

Plašāku atpazīstamību guvis muzicējot grupā "Caffe", kā arī bijis daudzu konkursu laureāts (tostarp 2005. gada "Jaunā viļņa"uzvarētājs, 2009. gada Eirodziesmas uzvarētājs un starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībnieks), kā arī piedalījies Krievijas televīzijas dziedāšanas konkursā "Golos" ("Balss"), kas veidots pēc "The Voice" ("Balss") koncepta. Bijis raidījumu vadītājs "Radio SWH".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:15

Jaunākās diskusijas