FOTO: Jau vairāki cilvēki sūdzas par briesmīgu šašliku, kas nopirkts Latvijas veikalos

tautaruna.lv 3.augusts 2019, 13:26
 
Jānis Vecbrālis/F64
Kāds vīrietis vērsies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), parādot, cik briesmīgu šašliku iegādājies.
“Nopirku “Rēzeknes gaļas kombināta” vistas šašliku. Liels bija pārsteigums, to atverot. Iekšā trīs gabali ādas plēksnes ar nedaudz gaļu. Par ko mēs maksājam naudu? Tādu šašliku pat sunim dot negribas!” raksta vīrietis.

Privātais arhīvs/skaties.lv

Jāpiebilst, ka jau pirms neilga laika vēstījām par līdzīgu gadījumu, kad arī kādu iedzīvotāju nepatīkami bija pārsteidzis "Rēzeknes gaļas kombināta" šašliks ķiploku mērcē.

"Vienā pakā divas gaļas ķeskas. Nolāpīts," bija teikts komentārā pie attēla, kurā redzami divi gaļas gabali, kuriem būtu jābūt "šašlikam ķiploku mērcē".

facebook.com

Tikmēr komentāros pie publicētā fotoattēla cilvēji iesaka nopirkt gaļu un šašliku pagatvot pašu spēkiem.

"Pats labākais, kā tikt pie laba šašlika - nopirkt gaļu un iemarinēt pašam, tad nebūs jāmeklē palīdzība sūdzību dēlī. Tas, ka veikalos nevar nopirkt normālu šašliku, ir taisnība. Esmu nopirkusi tikai kaut kādus atgriezumus. Tāpēc tāds ieteikums - marinejiet paši," teikts kādā komentārā.

Jāatzīmē, ka cilvēki nereti sūdzas par pārtikas produktu kvalitāti Latvijas veikalos. Jau vēstījām, ka nesen kāds pircējs dalījies negatīvā pieredzē, iegādājoties Latgales salātus burkā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas