Kas Levita inaugurācijas pasākumā sadusmojis hokejistu Freibergu?

tautaruna.lv 14.jūlijs 2019, 12:22
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Šonedēļ notika jaunā Valsts prezidenta Egila Levita inaugurācijas pasākumi. Jā sākotnēji lielāko rezonansi izsauca faksts, ka uz pasākumu Latvijas Nacionālajā bibliotēkā lūgtie viesi aicināti bez dzīvesbiedriem, tad vēlāk diskusiju raisījis hokejista Ralfa Freiberga paustais.
"Man radās jautājums skatoties prezidenta Levita noslēguma pasākuma foto- ar ko atšķiras aktieri, mūziķi ar sportistiem? Nemanīju Irbi, Ozoliņu, Lūsi, Dukurus, Porzinģi u.c," mikroblogošanas vietnē twitter raksta sportists. Viņš arī ironīzējis, vai, piemēram, aktieri pieder pie augstākās šķiras, ja redz uzlūgti uz pasākumu.

"Diez kurā šķirā iekrīt neizglītotie sportisti," norādījis R.Freibergs.

Kamēr daži komentētāji iesaistījušies diskusijā par to, kuras jomas- sporta, aktiermeistarības- pārstāvji ir vairāk izglītoti, tikmēr kāds cits atgādinājis, ka tomēr ir ļoti daudz cilvēku, kurus aicināt uz šādiem pasākumiem, tāpēc izvēle nav viegla.

Jau vēstīts, ka uz Valsts prezidenta Egila Levita inaugurācijai veltītu pasākumu Latvijas Nacionālajā bibliotēkā (LNB) ieradušies vairāki simti sabiedrībā zināmu dažādu nozaru pārstāvju.

Hendriks Ilvess. Klātesošo vidū bija esošie un bijuši Saeimas un pašvaldību deputāti, vietvaru vadītāji, Eiropas Parlamenta deputāti, ministri.

Uz pasākumu ieradušies arī dažādu reliģisko konfesiju vadītāji, kultūras darbinieki, sporta organizāciju vadība, uzņēmēji un to organizācijas, mediķi, studentu korporāciju pārstāvji un citi. Tāpat Levita sveikšanu apmeklēja arī vairāku valstu vēstnieki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas