Drāma Tukumā: kāzu rītā jaunlaulāto plānos "iejaucas" pašnāvnieks

tautaruna.lv 14.jūlijs 2019, 10:25
 
Ekrānšāviņš no video
Aizvadītās nedēļas nogalē šausminoši notikumi risinājušies Tukumā, kur sev dzīvību citu cilvēku klātbūtnē atņēmis 27 gadus vecs vīrietis.
Pasta ielā 11 sabrauca vairāki uzpucēti un glauni auto. Tie ieradās pakaļ dažiem mājas iedzīvotājiem, kas taisījušies braukt uz kāzu svinībām. Taču gaišos svētkus viesiem un jaunlaulātajiem pamatīgi pabojājis kāds vīrietis, kurš agrajā rītā stundā, minētā nama pagalmā, nolēmis priekšlaicīgi noslēgt rēķinus ar dzīvi, vēsta raidījums "Degpunktā".

Sākotnēji vīrietis, kurš sev atņēmis dzīvību, ar kādu runājis pa telefonu, lielā augstumā stāvējis koplietošanas telpās uz palodzes un grasījies lēkt. Pamanot pārgalvi un saprotot, ka viņa nodomi ir nopietni, aculiecinieki gandrīz vienlaikus zvanījuši glābšanas dienestam un policijai.

Pirmie notikuma vietā ieradušies Tukuma pašvaldības policijas darbinieki un norobežojuši teritoriju. Pa to laiku kolēģi no Valsts policijas jau bija sagatavojuši papildspēkus, proti, sameklējuši pārrunu vedēju. Lai arī glābēji traukušies uz adresi bez aizķeršanās, mainīt pašnāvnieka domas un glābt viņa dzīvību dienesti tomēr nav paspējuši, norāda medijs.

Izlecot pa logu, vīrietis vispirms bija piezemējies uz vienas no kāzu automašīnām un tikai pēc tam nokritis uz asfalta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas