"Brīnos, kā es tos krūšturus uzstiepju"; sievieti pārsteidz pārdevējas teiktais

tautaruna.lv 14.jūlijs 2019, 15:05
 
pixabay
Kāda sieviete soctīklos dalījusies ar amizantu dzīves notikumu par kāda apģērbu veikala pārdevējas veikto krūšu apkārtmēra mērījumu.

"Aizeju uz kleitu veikalu un nesaprotu, priecāties, vai nē, jo pēc pārdevējas mēriem, izrādās, ka man jāpiesakās ginesa rekordiem. Pārdevēja izmēra manu krūšu apkārtmēru un pilnīgi nopietni man saka: šeit jums neviena kleita nederēs, jo jūsu krūšu apkārtmērs ir 193 cm. Es jautāju, vai nopietni? Viņa uztaisa lielas acis un man saka: pilnīgi nopietni, es tak redzu, ko rāda metrmērs, pie mums tādi izmēri nav. Nu ko, nesāku strīdēties, tikai brīnos, kā es tos krūšturus no rītiem uzstiepju uz tādu izmēru. Neko jau sev - 193 cm, vēl biškucīt un būs 2 metri. Tagad es saprotu, kāpēc vīrs citreiz saka, ka gulta par mazu, tur tak manas krūtis pa visu gultu," teikts ierakstā.

Pēc ieraksta secināms, ka sieviete par amizanto misēkli ir tikai pasmējusies. Arī komentāros cilvēkus pārsteidz pārdevējas rastie izmēri. Kāda sieviete raksta: "Interesanti ar ko tad viņa mērīja? Cik man zināms, tad drēbnieka mērlenta ir 150 cm gara?".

Jāatzimē, ka Latvijā pircējiem ir bijusi dažāda pieredze ar veikalu pārdevējiem. Vēstijām, ka kādu pircēju pamatīgi sadusmojusi pārdevējas attieksme lielveikalā "Rimi" Balvos, kad tā atteikusies pieņemt viņa 10 eiro banknoti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:15

Jaunākās diskusijas