Princis Harijs pēc pirmdzimtā sagaidīšanas darbā atgriežas ar zīmīgu uzdruku uz jakas

tautaruna.lv 9.maijs 2019, 21:39
 
Scanpix
Dažas dienas pēc pirmdzimtā nākšanas pasaulē, princis Harijs atgriezies pie saviem karaliskajiem pienākumiem. To gan viņš izdarījis pavisam zīmīgi, vēsta "Mirror".

Princis Harijs ieradies Nīderlandes pilsētā Hāgā, kur piedalījies īpašā pasākumā, kur sākta atskaite līdz 2020. gadā gaidāmajām "Invictus" spēlēm, kas radītas bruņoto dienestu darbiniekiem, kuri guvuši traumas vai viņiem konstatēta slimības, kas liedz pildīt dienesta pienākumus

Hāgā, pārvietojoties ar velosipēdu, princis Harijs bija uzvilcis virsjaku uz kuras uzraksts angļu valodā vēstīja "Es esmu tētis".

Jau ziņots, ka Saseksas hercogu pirmdzimtais pasaulē nāca pirmdien plkst.5.26 pēc Londonas laika (plkst.7.26 pēc Latvijas laika) un svēra 3,26 kilogramus. Bērna dzimšanas vieta netiek publiskota. Par jaunās karaļnama atvases nākšanu pasaulē pirmajai paziņots karalienei Elizabetei II.

"Saseksas hercogs un hercogiene ar prieku paziņo, ka savam pirmajam bērnam devuši vārdu Ārčijs Harisons Mauntbatens-Vindzors," teikts pāra paziņojumā sociālajā tīklā "Instagram".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:53

Jaunākās diskusijas